Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednak warto

sprawidzic jego komorke

Polecane posty

Gość jednak warto

mozna sie wielu ciekawych rzeczy dowiedziec

Gość jednak warto
on nie skasowal.............

ciekawe jakby tak wasze komórki posprawdzać - tez fajne rzeczy by sie znalazły

Gość taaa a potem płacz
on sms-uje z inną!! zdradza mnie? nie wiem czy się rozwieść... może pojechać do niego do pracy ooo Boże - ile to trwa..? załamałam się...

Gość meliima
nie wyobrażam sobie żeby ktoś mi sprawdzał komórke....ja tego nie robie innym i nie życzę sobie żeby mi sprawdzano.Mogę sama pokazac co w niej jest jeżeli jest taka potrzeba ,ale żeby chłopak w tajemnicy mnie sprawszal?albo ja jego?nigdy...chyba bym sie bardzo obrazila.

komiczne, jak się chce, żeby wynikało, to z tego, że nic w tej komórce nie ma, wyniknie, że na pewno zdradza, tylko wykasował :P

Zawsze sie da cos wywnioskowac :] Tylko po co wnioskowac? po co stwarzac sobie problemy? Pozniej sprawdzac bedziemy maile, archiwum gg i wszystkie inne? ble.. nie chcialo by mi się :]

no fakt- zero zachowanych smsów - tzn nie ma od nikogo - kasuje, bo coś kręci :P

Gość jednak warto
hmm po raz kolejny sprawdza sie moja teoria ze facet sie asekuruje umawianie sie na seks mowienie ze ziutek to kolega z grbym brzuchem a okazalo sie ze koledze sie isze mile sms-y i wysyla wirtualne kwiatki

Gość jednak warto
to nie paranoja to przekonanie sie ze nic z tego nie bedzie bo facet kombinuje a podobno jestem taka wazna

jeżeli tak nieumiejętnie kombinuje, to jest idiotą (rzucić w cholerę) albo chce, żebyś sie dowiedziała i rozwiązała problem za niego (też rzucić w cholerę) :P

"Absurdem jest dzielić ludzi na dobrych lub złych. Są albo czarujący, albo nudni." O.Wilde Zadaję sobie pytanie, jaki był Hitler? Zapewne czarujący, skoro porwał miliony Niemców :D nich czują się usprawidlliwieni.

Gość jednak warto
ja zdaje sobie sprawe ze tak sie nie robi ale przeczytawszy sms-y ze skrzynki odbiorczej mozna sie duzo dowiedziec jakie byly wyslane wiecie ten facet to nie gowiarz ma prawie 40 lat

Gość jednak warto
to zawsze ja bylam podejrzewana o wszytsko i o nic a tu sie okazuje ze jest wrecz odwrotnie ja przy nim jestem krystaliczna

Gość jednak warto
na szczescie jego zona nie jestem i nie bede

Ja tam jestem zdania.. że nie ma po co sprawdzać. I tak samo wyskoczy jak diabeł z pudełka. A dowody wpadną same w łapki:P I warto słuchać intuicji jak nam warczy do ucha ze coś jest nie tak:P

Gość można się dowiedizedzieć
ciekawych rzeczy. Zwłaszcza o sobie. Że się jest podejrzliwą i małostkową gnidą bez klasy

Gość gdfsds
po co sprawdzac? przeciez wszystko i tak kiedys wyjedzie na wierzch. nie ma tak, ze facet ma kochanke i dobrze sie z nia ukrywa iles tam lat, zona chyba musi byc jakas slepa albo co :o z reguly zdrada szybko wychodzi na jaw jak sie dobrze obserwuje faceta