Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alawiosna

TO STRASZNE!

Polecane posty

Gość szaroburo
alawiosna - mam nadzieje ze nie mowimy o tym samym co?

Gość alawiosna
Muszę Cie rozczarować, ale to nie ja nią jestem- mam 23 lata, a po drugie on ma imię na "P". Ha! Czyli mam jeszcze szanse go zaangażować a potem perfidnie zostawić;P

Gość alawiosna
Ale mojemu trzeba przyznać że w "te" klocki jest boski, dlatego troche mi szkoda puszczać go w trąbę;P

Gość bnvbnv
jestescie w zwiazku... dla seksu. Jestes jego materacem. Dotarlo, szmato?

Gość szaroburo
hehhehe tak czy siak bys miala szanse. teoretycznie moglabym Cie nazywac smarkula bo jestem od Ciebie starsza ;) i faktycznie przychylam sie do innych wypowiedzi. nie pozwol zeby to on Cie rozkochał!!! zrób to pierwsza i zamachaj mu na do widzenia! taki facet bedzie sie chcial Toba tylko zabawic. po co masz cierpiec potem ;) pozdrawiam i mielgo dnia :)

Gość alawiosna
bnvbnv- ja sie nie pytam jak rozmawiasz ze swoja matką. Ale brzydko do niej mówić "dotarło szmato"

Gość alawiosna
szaroburo- dziękuję i również mocno pozdrawiam:)

Gość bnvbnv
to bylo do ciebie, szmato jebana. do swojej matki pewnie ty tak mowisz, bo w koncu po niej odziedziczylas swoje puszczalstwo.

Gość szaroburo
bnvbnv - a dlaczego matereacem? skad mozesz wiedzeec jak to robia? moze to on lezy? :P po za tym mysle ze czeripia obopolna przyjemnosc wiec nie przeginaj Czlowieku. ..jak mnie wkurwia kiedy sie wszyscy za swiętych uwazaja ;/ anonimowo to kazdy pierwszy zeby rzucac kamieniem

Gość alawiosna
bnvbnv- to że się tak rzucasz, to tylko świadczy o Twoich problemach emocjonalnych. Najlepiej wylać frustracje na forum internetowym, co?

Gość szaroburo
alawiosna - nie zwracaj uwagi na takich bucow. nawet dyskutowac nie potrafi tylko wejsc na forum i poobrażać. takich to jest duzo. pewnie jego laska mu nie daje i jest sfrustrowany hahahah!!!!! przeciwnik niegodny uwagi.. Trzymaj sie Mała. Działaj zgdonie ze swym sumieniem :) papa ;)

Gość alawiosna
hehe- szaroburo, posłucham starszej i doświadczonej:) Dobrze że na tym forum oprócz takich niedoinwestowanych ćwierćinteligentów są jeszcze normalni ludzie:) Buziaczki:)

Gość szaroburo
:*