Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Howling

Benosen - na kłopoty ze snem - brał ktoś?

Polecane posty

Gość Karol_ka
Ja wczoraj meczyłam sie 4 godziny zanim zasnęłam :/ jej, jakie to jest straszne. A dziś musiałam wstać o 8 i iść do pracy :/ Zaraz idę na zakupy i wstapie do apteki po jakieś środki nasenne. Może i na ten benosen się skuszę, bo tak bardzo go chwalicie. Mam już dość nieprzespanych nocy :/

Gość Antonina29
Rozumiem Cię, wiem co to znaczy. Ja tez tak sie mecze i tez chce jakos sobie pomóc. Zastanawiam się nad tymi środkami nasennymi, ale kurcze, trochę sie boje, sama nie wiem czego...

Gość Kecajka
A czego się boisz? Przecież jesli chodzi o benosen, to jest ziołowy preparat. Nie powoduje środków ubocznych ani tez nie uzależnia.

Gość jhsfhsjkfsfsg
To może się skuszę na ten benosen. Zobaczę czy rzeczywiście jest taki skuteczny.

Gość Miruńka
My z mężem jesteśmy w trakcie szukania informacji o tych środkach na poprawę erekcji. Pytamy wszystkich i wszędzie, dlatego też pytam i tutaj:) Co polecacie? My myślimy nad tymi ziołowymi... jeśli znacie jakiś skuteczny, to piszcie szybciutko!!! :)

Gość Miska30
Miruńka, ja rozumiem, że wszystkich i wszędzie. Ale tutaj jest forum o preparacie na kłopoty z bezsennością, a nie z problemem erekcji! :) Na pewno znajdziesz odpowiednie forum dla siebie. Powodzenia.

Gość darAawa3
ja zazywam benosen od tygodnia biore po 4 tabletki dziennie.... i pomaga niestety zaczalem sie ostatnio dusic:(po tych tabletkach:(i przestalem zazywac

Gość Kontura
A jak sie budzi po ten tabletce? łatwo wstać czy jest sie zamulonym?

Gość baramara
Szukałam jakiegoś skutecznego srodka na poprawe zasypiania a w ogóle to spania. Od jakiegoś czasu mam kłopoty, nie mogę zasnąć a jesli uda mi się to budzę sie bardzo szybko. Przeczytałam wiele wypowiedzi na temat benosenu. Jednym pomaga na innych nie działa. Pomyslalam sobie moze bedę w tej grupie, której pomaga zasnąć. I spotkało mnie rozczarowanie. Nawet jeśli zasnę to i tak budze sie szybko a rano wstaje przymulona, zmęczona. Próbowałam różnych środków i nic. Lekarka zapisala mi naser i taki sam skutek jak teraz przy benosenie. Może ktoś poleci mi jakiś inny ziołowy ale skuteczny środek. Baranów nie mam zamiaru liczyć, nie wiem do jakiej liczby bym doszła.

Gość tjom
jeżeli chodzi o liczenie baranów to sprawdza się liczenie od tyłu... 1000... 999... 998... 997... nigdy nie wiem do ilu doliczyłem bo po niedługim czasie zapadam w błogi sen :) czego i Wam życzę

Gość anuszki
Ja niestety od dawna mam problemy z zasypianiem(najgorsze jest że gdy już zasypiam to mam tego świadomość i budze się), boje się że jak zacznę stosować i mi pomoże to nie przestanę i uzależnie się.

Gość aniellla
ja stosowałam Benosen i mi naprawde pomogl. bralam wedlug ulotki, 2 tabletki na pol godziny przed snem przez kilka tygodni. na poczatku nie bylo efektow,ale po paru dniach zaczelam przesypiac nerwowo ok 7h przez noc(normalnie spalam ok 4-5)! a po ok 2 tygodniach spalam juz normalnie i dobrze mi sie rano wstawalo:) teraz jak tylko mam 2-3 gorzej przespane noce biore Benosen, tak na wszelki wypadek, i wszystko wraca do normy :) krotko mowiac polecam !

Gość kamileka1974
ja tez nie dawno probowalam tego benosenu. u mnie zadzialal po kilku dniach. biore caly czas, zeby problemy nie wrocily.. polecam!

Gość Łukasz-:)
Witam, ja dzisiaj zakupiłem ten preparat. Kupiłem 10 tabletek, zapłaciłem 7.00zł (całe opakowanie 14.00zł) Kupiłem dla tego, że mam problemy z zasypianiem(stres, napady myśli, przejęcie) , od dobrych kilku miesięcy kłade się spać, tak ok. 23.00, a zasypiam dopiero po 3:00 Puźniej wstaje o 12.00 ;/ Dzisiaj zażyje, i powiem wam, czy specyfik jest warty swojej ceny, i czy jest skuteczny w działaniu. Pozdrawiam Łukasz

Łukasz nie napisał nic, może jeszcze śpi ;) hehe dzisiaj kupiłam Benosen, będę go testować. Ja z kolei jestem z gatunku tych, co kłada się do łóżka o 22giej, usypiają koło 2/4 i wstają chwilę po 6tej.....od 15 lat :(

wzięłam 2 kapsułki, usnęłam w przeciągu godziny więc nieźle :) czy wstałam wypoczęta to w sumie kwestia do dyskusji, ale przynajmniej poszłam spać :) i rano mnie budzik nie dobudził:/

Gość karolajn78
ja lubie Benosen, strasznie dobrze mi sie spi po nim :D A Wy zadowolone?:)

Gość ja dzis tez kupilam
-zobaczymy jak mi sie bedzie spalo....;)

Gość karolajn78
daj znać jak efekty :)

Gość ja dzis tez kupilam
ok;)

Gość ja dzis tez kupilam
no wiec,wzielam jednatabletke tego specyfiku iiiii......zasnelam po jakis40 minutach,obudzilam sie przed 5 i juz spac nie moglam.Alenie moge powiedziec ze jestem ne wyspana bo czuje sie dobrze...Kolo 6 rano znowu zasnelam i spalam do 8.30:)twardo:) Na ulotce pisze zeby brac ok 2 tygodni,i jest duzo lepiej...Dzis wezme 2 ztuki przed snem-bo mozna...:)

Cześć :)) Od jakiegoś czasu miałam problemy z zasypianiem..Tzn. chodziłam spać ok. 21.30-22.00 (tak tak wiem wcześnie) i budziłam się po 2-3 godzinach i później nie mogłam spać..Bądź jak coś mnie zatrzymało i było już po 22 zasnąć nie mogłam wcale przez parę godzin..Wczoraj kupiłam benosen, i tak jak piszę w ulotce zażyłam 2 tabl. pół godz. przed snem..Pamiętam, że po 20 minutach moje powieki już były ciężkie, a po pół godziny to już chyba spałam..Przebudziłam się może po 2 godz., ale zaraz znów zasnęłam..Potem jeszcze w nocy otwierałam oczy ze 2 razy, ale zaraz wracał błogi sen..O 4.50 już spać nie mogłam (nadmienię, iż o 5 i tak wstaję do pracy)..Pierwszy raz od bardzo dawna obudziłam się wyspana i wypoczęta, w ogóle nie było i do teraz nie ma efektu ziewania..Jestem od razu radośniejsza i bardziej żwawa do pracy :)) Kupując ten lek nie spodziewałam się takiego rezultatu, a tutaj bardzo miłe zaskoczenie :) Mam nadzieję, że dzisiejsza noc będzie równie przyjemna :) Polecam

Wczoraj ponownie zażyłam benosen, wzięłam jednak 3 tabletki, ponieważ chciałam by sen przyszedł szybciej i był mocniejszy..I był..Nie można nie było dobudzić..Dopiero po przeszło pół godziny usłyszałam telefony, pukanie do drzwi i dzwonek..Byłam bardzo rozbudzona, właściwie nie było ze mną kontaktu..Jednak ponownie miałam problem ze zaśnięciem, więc wzięłam jeszcze jedną tabletkę i sen przyszedł od razu, miałam jednak problemy rano by się obudzić, nie byłam już tak wyspana jak wczoraj..Jednak nadal polecam, jeśli ktoś ma problemy z zasypianiem:)

Gość jola3700
A czy ktoś brał Benospokój? Czy to w ogóle działa?

Tak, ja Benospokój http://av.pl/6953,benospokoj-20-tabletek.html zażywam sporadycznie na złagodzenie napięcia psychicznie i uspokojenie nerwów po ciężkim dniu w pracy. Jak dla mnie skuteczny preparat ziołowy, który poprawia samopoczucie, kiedy już nie działają żadne inne sposoby niefarmakologiczne ;). Poza tym nie zauważyłam, żeby uzależniał, ale to pewnie dlatego, że nie zawiera żadnej chemii, tylko melisę lekarską i l-teanina. Podobnie jest w przypadku Benosen: http://av.pl/1439,benosen-20-tabletek.html, który zamiast melisy zawiera chmiel. Z autopsji wiem, że oba działają efektywnie i, co najważniejsze!, nie uzależniają w przeciwieństwie do silniejszych leków przepisywanych przez lekarzy, bo w ich składzie już znajduje się chemia.

Gość PowrótŚpiocha
No to Ja z kolei od około 2 tygodni mam tak że zasnę w przeciągu godziny i wtedy budzę się co 30 , 20 czy 15 minut :/ . Co chwilę patrzę na zegarek ... zaczyna Mnie to stresować że minęło dopiero 20 minut . Noc się dłuży , wstaje dużo dużo wcześniej niż muszę bo w łóżku się męczę , po paru godzinach jestem obolała . Obracam się z jednego boku na drugi , a tu może na plecy jeszcze . Za dnia przychodzi zmęczenie i wyglądam jak Zombie . Kiedy mogę to próbuję odespać za dnia ale dzieje się dokładnie to samo ( pobudki co 20 minut ) . Dziś kupiłam na przetestowanie ten Benosen i modlę się żeby wszystko wróciło do normy bo normalnie jestem wielkim śpiochem i takie problemy Mnie nie dotyczyły . Potrafiłam przesypiać po 10 godzin lekko a teraz może przesypiam ze 3 max 4 .

Gość gość
ja stosuję Benosen gdy widzę że druga noc też zapowiada się jako nie przespana, skuteczna dawka to 2 tabletki daje mi to 3 - 4 godziny snu ale i tak nieźle w porównaniu z tym jak potrafiłem 4 noce nie spać w ogóle. Niestety zdażają mi się takie ciągi średnio co 2 tygodnie właściwie nie wiem od czego potrafię spać normalnie po 6 - 7 godzin 2 tygodnie i nagle przychodzi taka chwila że mogę nie spać 4 noce. Kiedyś brałem Tranxene cholernie mocny lek na receptę daje 8 godzin snu, niestety uzależniający (benzodiazepina) przy częstym braniu więc stosowałem tylko wtedy gdy już byłem naprawdę zmęczony po 2 - 3 nieprzespanych nocach bardzo pomagał. Co do Benosenu główny składnik dający sukces tego preparatu to L - Tynina. Mogę polecić również herbatę Matcha która zawiera 10 razy więcej tej substancji od zwykłych herbat zielonych.

Gość gość
moim zdaniem działa dziwnie... zasnąć pomógł ale po 2 godzinach sie obudziłam całkiem otępiała. Nie polecam i dałam za to g****o 35 zł w carrefurze :/