Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona dajka

Zawsze byłam dajką

Polecane posty

Gość bizon
już nikt nie pisze?

Gość RAZEM W HOTELIKU
ONA DAJKA ja bym cie popiescił zawsze i wszędzie z roszkoszy bys jeczała hahahahaha

Gość wkurzonaona
dajka- bylam taka jak ty :( byłam!! imprezy alkohol sex...itp. uwazalam sie za bog wie kogo jestem ladna atrakcyjna bylam zawsze pusta w sumie dalje jestem. ..uwielbialam jak dziewczyny mi zazdroscily kolejnych facetów z fajnymi brykami ....nie przeszkadzalo mi to ze ktos o mnie mowil kurwa dziwka nawet mi sie to podobalo :o jednak zmadrzałam od roku sie w tkaie cos nie bawie obecnie mam 21 lat i bardzo zaluje niekotrych rzeczy... bo niestety zjebana opinia sie ciagnie nadal... chociaz juz taka nie jestem niektorzy wciaz mają inne zdanie ... mnie to bardzo bali :O bardzo :(:(: na nowo ukladam swoje zycie nie chce wracac do przeszłosci... mam nadzije ze i ty zmadrzejesz ......

Gość wkurzonaona
brzydze sie taki laskami teraz po prostu brzydze.. znam pare takich i im wspolczuje bo nada sa takie glupie jak byly... wiem ze swieta nie jestem ale zrozumialam bledy i nie zamirzam ich powtorzyc... nigdy!! przemysl to bo niedlugo bedzie za pozno :(

Gość thsrtyrt
skoro lubisz tak bardzo zawsze z innym to moze bedziesz brac za to kase ... zarobisz sobie przy okazji

Gość Julia18
Ja też lubię sex na imprezach, w toalecie, ale to nie znaczy że mam za to brać pieniądze.

Gość Rydzyk jest dżezzy
Rydzyk jest dżezzy mówi grzech grzech grzech grzech !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość powiem wam jedno
Ten swiat schodzi na psy, prstytutki to już normalka, zdradzanie normalka,seks od 15 roku zycia tez normalka, jeszcze brakuje legalizacji homoseksualizmu i nadania prawa zwierzętom apropo tego słyszałam że chcą nadać prawa człowieka pewnej MAŁPIE!Normalnie cholera mnie bierze jak widze co sie dzieje. Człowiek to człowiek, mamy rozum i powinniśmy panowac nad swoimi namiętnościami, tym sie chyba w pewien sposób różnimy od zwierząt dziw*** nie dają nic dobrego, w pewien sposób ułatwiają życie facetom którym nie chce sie rozwiązywać problemów w małżenstwie, powodują że faceci upszedmiatawiają kobietę, oni też są nie lepsi ale skoro jest to dostępne to czemu nie spróbować?W tych czasach nie łatwo sie oprzeć pokusom, trzeba miec w sobie naprawde dużo samozaparcia i wiary w siebie, duzo sie wynosi z domu, takim dziewczynom jak dajka nie "wróże" dobrze na przyszłość.Dała sie wciągnąć w wir namiętności a teraz mało co do niej dociera. Bo nie sztuka dawać, sztuką jest się powstrzymać.

Gość powiem wam jedno
sory za byki :)

Gość chetny
hej moze dasz mi swoj numer ( ona dajka ) takto sie spotkamy

Gość chetny
julia 18 od ciebie tez bym chcaił numer jak bys mogła dac to poprosze

Gość szybki kutasek
ona dajka bym ciebie wypieścił ze byś mnie wspominała do końca swojego życia (jakże obfite w przygody erotyczne) jestem specem od lizania cipki. pozdrawiam (Umuwimy się??)

Gość e-ona
popieram teorie Dajki... ja mam partnera, byl pierwszym i nadal nim jest jako jedyny, ale wkurwiajace jest to ze faceci moga a kobiety nie bo wtedy juz są szmatami ;/ tak jest i bedzie, zero sprawiedliwosci. Facet nawet jak by z 3 dopiero poznanymi kobietami naraz to nie bedzie zle, a kobieta z jednym to juz jest dziwka, szmata, i ma najlepiej wypierdalac. Nie ma to jak "polskie realia" , stereotypy damsko-meskie ...

Gość Krzysiu-D
Hej, jeżeli tak na prawdę jesteś chętna to odezwij się na ten e-mail :-) Czekam na jak najszybszą odpowiedź i sie zgadamy :-)

Gość Krzysiu-D
Każda która chętne niech sie odezwie :0

Gość ---naja z
Tu nie chodzi o to czy można,cz nie.Każdy dorosły człowiek powinien myśleć.Dziwi mnie tylko jedno,że ludzie tak przedmiotowo traktujący swoje ciało nie brzydzą się soba.

Gość Virus21212
Chętnie poznam kobiety :D Jestem chętny piszcie na meila dogadamy się Julia 18 i ona dajka i która jeszcze chce :P

Tak się składa, że ja również sobie lubię pobrykać... Tylko z naprawdę fajnymi facetami, wykształconymi, inteigentnymi i bardzo bardzo przystojnymi... Jeśli jest tak, że oni tracą dla mnie głowę i mi również po jakimś czasie rośnie ciśnienie to dlaczego nie... to czysta fizjologia(nie jestem w stałym związku), Poza tym Pan Bog dal mi urode i nie moja wina, ze na mnie leca....:P starzy, mlodzi, grubi, chudzi, madrzy, glupi... ale dotknać mnie noga tylko ci najlepsi:P:P

Gość bvcbvcnnccnn
ja tez daje na prawo i lewo. raz sie zyje

do petrusromanus : prosze, takie teksty to sobie mozesz... wlasnie widac kto ,,zdrowym\" dziewczynom psuje reputacje... takie niewyzyte ogry jak ty, to ze lubie brykac, nie znaczy, ze z kazdym i nie znaczy, ze sie puszczam, jak masz ochote to zadzwon do agencji towarzyskiej:P

uwazam że kazdy powinien popatrzec na siebie najpierw.Większa polowa mlodych dziewczyn wychodzi z tego samego zalozenia co Dajka,skąd wiecie czy na starosc jej poglad sie nie zmieni??A facet to zboczona swinia,która na nic nie zasługuje.Co nam przychodzi z bycia "pokornymi żonami"? 9/10 kobiet jest zdradzana z reguły a przez kogo przez swoich kochających mężów.Gadacie o chorobach,o jakich chorobach,mezowie tez was mogą jakąś zarazą zarazić po tych swoich kochankach i perwersjach z innymi.... Zacofane jestescie i tyle,zero psychologicznego podejjscia do tego topicku,a moze byscie sie zastanowily co moglo byc przyczyną tego "puszczalstwaa".No chyba to was przerasta,was tylko stac na krytyke i ponizanie innych...

Gość zakonnica1008
moze zaczniesz byc prostytutka...zarobisz kupe kasy i ile przyjemnosci

do petrusromanus : dlatego, ze jestem jak fala na morzu, nigdzie dlugo nie zabawie i rzuca mnie po swiecie i mam 23 lata:P

zakonnica1008 - moze ty powinnas zostac prostytutka, moze w koncu by ktos sie toba zajal i jeszcze bys zarobila:(... zazdrosc pieknosci szkodzi

do pertrusromanu Chcialam podkreslic, ze nie czuje sie, zadna dajka jak brzmi temat. Po prostu sa sytuacje kiedy spotykasz faceta obojetnie gdzie, czy w kosciele, paku, kinie, bibliotece na uczelni, imprezie patrzysz mu w oczy i juz wiesz..., ze cos bedzie, za rok za dwa za miesiac... po prostu czujesz ja ta moc. Mozna wtedy pochodzic, polasic sie, poflirtowac, nie idziesz od razu do lozka:D Czekasz... Pozniej jest ta faza zauroczenia i szalenstwa i sie dzieje... Tylko chodzi mi o postrzeganie takiego zachowania jak wielkie zlo, przeciez to jest nieuniknione, gdzies zapisane w niebie, ze taka sytuacja nastapi pomiedzy dwojgiem ludzi. Mowienie o kims ze np mial 4 partnerow seksualnych a nie jednego ,,dajka" to gruba przesada. Nie sadze by istnialy kobiety, ktore maja potrzebe robienia tego z byle kim byle gdzie. Nie potrzebuje obrony, a fakt powiedziales o przyciaganiu przeze mnie babiarzy - byc moze cos w tym jest. Co ja moge na to poradzic?

Gość petrusromanus
falanamorzu23 brrrrr..... jak zimno ja nie potepiam tylko ci co nie potrafia przed soba odkryc prawdy o swoich potrzebach sexualnych to ci tylko gadaja i krytykuja ale mozna olac takie sady i opinnie moim zdaniem niech kazdy robi co uwaza zreszta ja ich nawracal nia bede a ich skryte marzenia sexualne ktorych nigdy nie zrealizuja beda ich po cichu zabijac i dlatego tacy zli nerwowi hak im w smak -Ty jedna kolezanka mi powiedziala ze wie ktory chlopak pije kawe a ktory herbate bo jak sperma gorzka to kawiarz a sperma slodka to herbaciarz nie zle co? mowie Ci ale lodziara mmmm......... ale Ty to musisz byc niezla Babeczka CO?????!!!!!!! przyznaj sie jestes sliczna - bo ja takie lubie- jak bedzie trzeba to Cie obronie OK? pozdrawiam Cie i zycze milego jasieczka pod glowe buzka na noc ide spac

Gość prorajder
do madziulkaaa1 kto tu zdradza to wszyscy faceci dobrze wiedzą. Jak suka nie da to pies nie ruszy, i nie pierdol że wy jesteście zdradzane bo jebiecie się na prawo i lewo a potem pokornie siedzicie i jakie to wy wierne jesteście!!!

Gość kasiiiica
rany...dajcie jej spokój,dziewczyna lubi seks,to niech lubi,niech go uprawia zawsze i wszędzie gdzie się da.ktoś miał rację-to nie jest czas,kiedy dziewczęta strzegły swojej cnoty jak złota,teraz jest równouprawnienie.zraaz,skoro facet może zapychać co chce i kogo chce,to niby dlaczego kobieta ma być gorsza?skoro nie chce się wiązać na stałe a jak każdy-też ma potrzeby fizyczne!wiec ku.rwa nie bądźcie wszyscy tacy święci! bo najlepiej potępia się i poucza kogoś innego samemu nie bacząc na swoje czyny!ważne,żeby robiła to z głową-z zabezpieczeniem przed ciążą jak i przed chorobą,żeby później nie było płaczu że jest czymś zarażona albo kolejne dziecko na śmietniku.Moja droga nie potępiam twojego zachowania,ponieważ robisz to na co masz ochotę.wszyscy tak mówią że robią co chcą,nie obchodzi ich opinia innych ale jednak wieszają psy na kimś,kto ma inne poglądy! a też nie chce mi się wierzyć w te wypowiedzi poniżej,że co>takie niby cnotliwe jesteście?nie podważam tego,ale wiem jedno: bułkę przez bibułkę a chu.ja całą garścią!