Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obecna9

Mam problem czy nie

Polecane posty

Gość obecna9

Jestem z facetem 4 lata on sie rozwiodl jakies 5 lat temu ale nie byli razem juz jakies 6 lat, ona go zostawila gdy zaszla w ciaże z innym, na dzien dzisiejszy tego drugiego tez zostawila i wrocila do rodzicow,mielismy swiety spokoj ... Moje pytanie czy ona bedzie chciala wrocic do mojego faceta maja syna, wczoraj jak moj dzwonil do synka byla mila jak miod az moj sie zdziwil, mieszkamy za granica mamy sie finansowo ok a ona no coz o syna bardzo dbamy my jak i jego rodzice. Czy mam sie bac ,czy mam uciekac? dodam moze że ja mam dzieko które go bardzo lubi tworzymy rodzinkę, Rodzice mojego ex przedstawili mi obraz tej osoby jako psychiczna.kazdy obchodzi sie z nia jak z jajkiem.. na dobra sprawe nawet nie wiem czy ona o mnie wie , nie wiem co mam myslec , nie pozwolilam na kontakty mojemu na gg wystarczy ze dzwoni 4 razy w tygodniu do syna a ona i tak tam jest ,,wiec mogą gadać do woli,

Gość viola_2
z nim pogadaj i spytaj jakie ma zamiary. Spytaj tez czy ona o Tobie wie. Nie dus tego w sobie, bo to wazne jak juz sie tak przywiazaliscie

Gość obecna9
On twierdzi że nie widzi problemu że mnie kocha ble ble ble itd ...

Gość obecna9
wypowiedzcie sie.

Gość obecna9