Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rddf

czy warto mówić o swoich problemach na forum?

Polecane posty

mozesz probowac....ale koniecznie napisz temat w stylu ... pomocy moja muha nie wrocila do domu na noc ....powazne tematy sa tu bardzo malo popularne :(

Jak ladne to niestety ja odstaje od nich...nie jestem ladna hehe Koniec koncow jak podobaja ci sie bialostoczanki ,mozesz sie przeprowadzic hehe

mozliwe mloda, mozliwe :D czasem mi odbija i sie wyzywam na kims piszac glupoty 😭 ajm sohryy :( :D 🖐️

na Dojlidach studiuje tzn szkola moja tam sie miesci hehe :P Do wawy to i ja bym chciala ale nie teraz,moze w przyszlosci...jak sie dobrze ulozy :) ale nie ,wole we franfurkcie...ojej zle mi sie napisalo ale co tam pozna pora ,mozna wybaczyc hehe

z Waszych stron mnóstwo ludzi siedzi w Belgii. Dojlidy to jakies piwo chyba:P i pałac Branickich macie i cerkwie Św mikołaja trochę czytam stad wiem:P ja wolałbym Wawę mam rozmowe i nie wiem jak pójdzie ale jeśli pójdzie nie po mojej myśli to....

fakt,takie piwo jest ale jak dla mnie nie smakuje bleee... Rowniez mam rozmowe i mimo ze wiem ze nie mam szans na dostanie tej posady to jak zwykle jestem niepoprawna optymista i wierze ze mi sie uda,potem bedzie rozczarowanie i przez kilka dni dol ale coz ...takie jest zycie... Jak sie nie uda to co?nie idz z negatywnym nastawieniem ,odstaw sie jak primadonna,usmiech na pycholka i goooo...a napewno sie uda a jesli nie to nie przejmuj sie a probuj dalej ...w koncu musi sie udac :) No wlasnie powinnam juz spac ale ze stersu nie moge zasnac a raniutko musze wstac ,trzeba sie odstawic hehe,fryz,w kiece sie wbic choc z tym akurat moze byc problem ;)

Nie,wiesz ja już mam dosyć życia naprawdę we mnie są jakby dwie siły:ta która chce zyć i ta która chce zginąc i śądze ze ta druga zwycięża moje życie po prostu nie ma sensu:nikt mnie kocha i nie kochał nie mam przyjaciół, jestem dorsołym facetem a nawet nie całowałem się. widocznie nie nadaje się do życia. po mnie dziury nie będzie nikt nie będzie płąkal bo nie mam rodziny

jakbym byla blisko Ciebie to bym Cie porzadnie trzepnela :] Zawsze warto jest zyc chocby na przekór innym :) A co do tego ze nigdy sie nie calowales i nie masz dziewczyny to...napewno ktos kiedys sie znajdzie kto cie pokocha calym sercem...fakt ze czasem irytujesz ale w sumie jestes inteligentnym facetem jak zauwazylam :)

Dziękuje:) nic mi ta inteligencja się nie przydałą ani to ze jestem "grzeczny" jak mawiała moja znajoma z Anglii nie wiem dlaczego tak się to ułożyło moze nie jest ladny ale potrafiłem kochać. teraz za późno na takie dywagacje od kilku dni prześladuja mniek oszmarne sny o zmarłych sąsisdach,nocy,cierpieniu.,

inteligencja,madrosc to bardzo duzo...sam pomysl wolalbys miec dziewczyne madra a z urody przecietna czy piekna ale glupia? Jesli chodzi o mnie i o facetow wole ta 1 kategorie,nie wiem jak Ty Potrafiles kochac?wydaje mi sie ze powinienes napisac nie w przeszlym czasie a terazniejszym :] Oj a Ty ciagle o tej smierci,dobrze Ci radze idz lepiej do psychologa a nie non stop sie dreczysz...

jak dla mnie glupi pomysl na samobojstwo,za bardzo czlowiek sie meczy ...hehe A tak serio to samobojstwo jak dla mnie jest objawem tchorzostwa ,wstydze sie ze kiedys tez chcisalam to zrobic a tym bardziej ze mi nie wyszlo,widocznie tak musiało byc ...choc z drugiej strony rozumiem samobojcow poporstu czasem jest tak czesto ze psychika siada ,nie ma sie sily zyc i wydaje sie jedynym wyjsciem z tej sytuacji isc i podciac sobie zyly ....a przeciez wystarczy poprosic o pomoc ...mniej by bylo tragedii tego typu

Teorię to i ja znam przeczytałem dużo artykułów o samobójstwie i śmierci. mozę ja w życiu źle postępowałem mozę na to zasłużyłem sam nie wiem zobacze jak mi pójdzie te spotkanie do srody napewno będe na forum:)

na co zasluzyles?na to ze nie masz ukochanej osoby,ze nie masz pracy narazie?no wes przestan to nie tragedia ,jak juz mowilam napewno ktos sie znajdzie a i prace znajdziesz...na swiecie miliony osob maja takie problemy ale dystansuja sie do tego i ty tak zrob nie ma co sie martwic.Poki czlowiek jest w miare zdrowy,nie rozsypuje sie nalezy cieszyc sie zyciem a nie narzekac bo zawsze moze byc gorzeja tylko wtedy doceni sie to co sie mialo...

bynajmniej nie uwazam cie za idiote,malo jest takich osob a szczegolnie facetow ktorzy wprost mowia o swoich uczuciach ,dla mnie to plus

Moja znajoma mówi że jestem otawrty pisze o swych sprawach tutaj bo nie mam nikogo godnego zaufania w swoim otoczeniu uchodze za osobę silną psychicznie nikt się nie moze dowiedziec o moich myślach

nie obraz sie ale dla mnie to glupota wyplakiwac sie tutaj a w realu udawac twardziela nic nie zastapi fizycznego kontaktu z druga osoba i bynajmniej nie chodzi mi o jakies figle migle hehe choc z drugiej strony czasem latwiej wyplakac sie osobom ktore cie nie widza i nie znaja ,lawiej jest przyznac sie do roznych rzeczy Wkurza mnie fakt ze niektore osoby maja mnie na wredna,wyrachowana suke a przeciez mnie nie znaja...w rzeczywistosci jestem ciepla i wraczliwa az za nadto hehe.Pocieszeniem jest to ze kto mnie zna to wie jaka jestem naporawde :)

Gość mam fobie społeczną
zależy jakie problemy masz na myśli