Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rddf

czy warto mówić o swoich problemach na forum?

Polecane posty

Gość warto pod warunkiem
ze nie podpiszesz sie "prawdziwym" nikiem :P

Gość lepiej księdzu
:D

Tak, jeśli Twój problem dotyczy seksu analnego, zdrady, masturbacji albo seksu z księdzem. Jeśli nie masz takiego problemu, to raczej nie masz szans na rady :)

Gość linuksy nie są dla bab
dodam do listy jeszcze okresy, odchudzanie i testy ciążowe

Wielu ludzi Cię wyśmieje tutaj nikt nie udzieli Ci rady bo Cie nie zna osobiscie i nie zna dobrze Twojej sytuacji. Ja pisałem tutaj o swoich problemach i teraz jestem bliższy ostatecznego rozwiazania czyli te rozmowy napewno nie pomogły mi pomóc mozę rozmowa w realu z kimś wrazliwym i dobrym

Gość najwidoczniej trafiles Andrzej
u na zle forum, smarkacze i malolaty nie maja zrozumienia dla niczego, co nie miesci sie w granicach ich ciasnych, egocentrycznych światów. Nie poddawaj się 🖐️

czy warto? zalezy jak na to spojrzec ,jesli nie ma sie przyjaciol w realu to dobrze jest choc w wirtualnym swiecie sie wyrzalic,wyrzucic cos z siebie ale jesli takowych sie posiada to raczej nie,pelno tytaj hien ktore chca sie dowartosciowac dowalajac innym :) no i nalezy to traktowac z przymrożeniem oka :) andrzej skoror twierdzisz ze nie warto to po co sie tu wyzalasz i non stop zakladasz topiku o tym jaki jestes nieszczesliwy ,pokrzywdzony przez los i takie tam ...ble ble ble nie rozumiem tego...

Ludzie maja skłonność do szybkiego oeniania kogoś kogo zupełnei nie znają jesli jestes szczęsciarzem i masz w realu PRAWDZIWYCH przyjaciół na których mozęsz liczyć to jest bardzo dużo zadna przyjemnoscia jest bycie mieszanym błotem nawet tutaj taka jest prawda

tez staram sie nie mieszac ludzi z blotem jak ich nie znam ale czasem tak mnie draznia ze jednak troche trzeba ostrzej sie wypowiedziec... A co masz na mysli mowiac ze powinienes juz to dawno zrobic?chcesz sie zabic czy z kafe zniknac?

nie warto --> ludzie oceniaja po pozorach, czego skutkiem są setki topiki na temat osoby która odważyła się uchylic rąbka tajemnicy ;)

Nie warto :)Zawsze ktoś cie zjedzie .....I jeszcze zacznie szukac i może łatwo znależć .. Poważnie czasami warto .Ale jeżeli nie masz grubej skóry to nie warto ' Zjedzą cię ' Nawtykają od takich od innych :) Będą się cieszyć i wymieniać postami ale jej dowaliłam ... Przyjaciół szukaj w realiach .Tu naprawdę trzeba mieć gruba skórę Ale czasem i tu spotkasz bratnią duszę :) Wszystko jak w życiu ..........I tam i tu nie masz pewnosci kto jest po twojej stronie !!1!

deli gowniaro nie slodz sobie :D to ze sie seksisz, palisz, masz ladne oczy, chlopaka kajakarza, bylas modelka to nie znaczy ze jestes popularna i bylo o tobie wiele topikow :D jarek to byl ktos, ty jestes nikim :D

osobiscie kafe traktuje jako rozrywke a nie swego rodzaju spowiednik ,mam w realu przyjaciol i im wole sie wygadac choc czasem dobrze jest poznac opinie innych osob ktorzy mnie nie znaja . A czy mozna kogos interesujacego spotkac?bynajmniej na kfe nie spotkalam tzn moze jeden by sie znalazl hehe aczkolwiek jak kiedys weszlam na czat poznalam kilka naprawde ciekawych ludzi i do tej pory utrzymujemu kontakt czy to telefoniczny czy to na gg

Gość Andrzej za bardzo
przejmujesz się opinią innych ludzi. Twoje życie zależy tylko od Ciebie i nie powinieneś robic z niego przedstawienia na publicznym jarmarku głupoty i cwaniackiego drobnomieszczanstwa. Zabrzmi to banalnie ale idz do psychologa.

outsiderka --> akurat pisząc swój post nie przeszło mi na myśl moje zwierzanie się na tym forum ;)

Do psychologa nie pójdę bo mi nie pomoze Moje zycie nie zalezy niestety tylko ode mnie mam zdrowie jakie mam ,urodę jaka mam ja pójdę gdziei ndziej azle tam juz nikt nie będzie miał wstępu. Sa fajni ludzie na tym forum np enamorada zaprosiła mnie do siebie kiedy byłem w Anglii nie mogłem skortzystac z powodu odległosci ale liczy się gest.

mysle ze psycholog by ci jednak pomogl choc musialbys znalesc jakiegos dobrego,dla mnie pomogl wiele zrozumiec ,sama nie dalabym sobie rady a i rozmowy z przyjaciolmi to nie to samo co z osoba \"wyspecjalizowana \" do tej pory jak cos jest nie tak to chodze i jestem zadowolona,lzej sie zyje ...

jak to nie bedzie mial juz szansy?no wes przestan zawsze jest szansa i im szybciej pojdziesz do psychologa tym lepiej,mowie tak z walsnego przykladu,probowalam 2 razy popelnic samobojstwo ale sie nie udalo i dzis z tego bardzo sie ciesze i dziekuje bogu ze tak sie stalo choc w niego nie wierze hehe ,gdybym przed laty nie zdecydowala sie na wizite u specjalisty na bank nie byloby mnie tutaj wiec powatrzam juz setny raz WARTO!!!!