Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patryk87

Mikrodermabrazja w domu

Polecane posty

Czesc mam 21 lat i jestem praktycznie całkowicie wyleczony z trądziku ale niestety mam pamiątki po nim w postaci blizn ( nie duze bo widoczne dopiero pod swiatło) oraz zaczerwienien. Chcialbym zastosowac kuracje mikrodermabrazją domową ( przynajmniej na początek). Prosiłbym o pomoc. Jakie środki kupic i w jakiej one sa cenie? z góry dziekuje za odpowiedzi

Gość nulka189
hej patryk!!! myśle że lepszym wyjsciem byłoby udac sie na taką mikrodembrazje do gabinetu kosmetycznego, bo tam zrobią ci to profesjonalnie. w domowych warunkach trudno jest ją dobrze przeprowadzić. natomiast jesli bardzo byś chcial to mozesz zastosować mikrodembrazje z vischy cena okolo 100-120 złotych. ale uprzedzam że nie jest to jeden z tych rewelacyjnych specyfików ktore zlikwidują ci blizny potrądzikowe, bo po prostu takich rzeczy nie ma. świetna natomiast na blizny (równiez potrądzikowe) jest maść CEPAN.

Gość vichy system odnowy skóy
kosztuje ok.136 zł.

Ostatnio dermatolog poradziła mi kupić żel Dermatix ale jak usłyszalem cene to kolana mi sie zgięły - 180zł a jeszcze nie wiadomo czy coś mi to pomoże dlatego nie skorzystam z tego, poprostu juz mnie nie stać na takie wydatki. Na leczenie samego trądziku wydalem ok 3 000zł. Przyjmowalem ok 8 rodzajów antybiotyków, półroczną dawke roaccoutan\'u ( miesiac to wydatek ok 220zł :/) + do tego niezliczona ilość kremów maści itp. Niestety zostały mi blizny. Mialem raz w życiu peeling migdałowy i dermatolog mówila mi ze po 1 zabiegu wszystko zniknie, ale tak nie było. Mialem tylko podrażnienia skóry i nic wiecej. Dlatego teraz chce spróbowac jakis zabiegów na własną rękę, najlepiej domowej roboty. 10 lat walki z tym całym świństem to juz przesada...