Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwonaherbata

12.03.08 przełomem mojego zycia....zaczynam walke z kilogramami

Polecane posty

Gość czerwonaherbata

podejmij ta walke i ty!!!

Gość czerwonaherbata
od jutra mam zamiar stopniowa sie zmieniac....poczawszy od zgubienia nadmiernych kg poprzez zmiany stylu...wygladu i samooceny o sobie

Gość czerwonaherbata
to przyłącz sie do walki....bedzie raźniej

zapraszam wszytkie chetne kobiety dziewczyny razem rażniej i warko sie wspierac to daje duze efekty bo nie zalamujemy sie psychicznie

Ok przyłączę się będę tu zaglądała. Ja jestem na dietach i różnych formach walki z nadwagą od jakiegoś miesiąca (możesz poczytać na moim topiku "Po 30-tce na granicy....." też zapraszam). Ale i tu chętnie wtrące swoje trzy grosze.

Gość lyra02
ja tez zaczelam,poki co aerobik dwa razy w tyg a dieta nie chce mi sie katowac,po prostu nie obzeram sie.

Gość lindzia
Witam:)Jestem z Tobą. Też się wiecznie odchudzam.I od jutra planuję glodówkę.Powspieramy się wspólnie i będzie nam raźniej.Trzymam kciuki:)

Gość Iskierka167
Widzę że jest nas wiele...i nie jestem sama w swojej diecie cud:)

Gość Iskierka167
Ale jedno wam powiem jeśli się naprawdę chce to się da. Sama się o tym przekonuje w ostatnim tygodniu

Gość lindzia
Jesteś od tygodnia na jakiejś diecie?Pewnie że chcieć to móc, tylko nie zawsze wychodzi.:)A odchudzanie to chyba najgorsza próba silnej woli:)

Gość Iskierka167
Dokładnie 10 dni trzymam się na ścisłej diecie(poza jednym wyjściem w dzień kobiet). Ale jestem z siebie bardzo dumna. Schudłam w ciągu 10 dni całe 6kg.

Gość lindzia
Ojej:) Powiem szczerze że jestem zdumiona. To super rezultat!!! A mogłabyś powiedzieć co to za dieta?

Gość Iskierka167
Swojska dieta heh:) Ponieważ nie wierzę w te wszystkie diety cud które oferują w internecie. Pół roku temu stosowałam dietę Cambridge jednak mimo rezultatów mój organizm nie wytrzymał jej. Tak więc dieta 300-500kcal i powoli idzie. Śniadanie 2-3 kromki wasy + plasterek sera light, obiad różnie gotowane mięso kasza, ryż ale najczęściej ziemniaki + surówki, w porywach popołudniu jem kisiel czy jakiś owoc.i tyle:)

Gość lindzia
T super serdecznie Ci gratuluję.Ja tez mam za sobą kilka diet ale jakoś nie jestem do nich przekonana.

Gość lindzia
:) Dasz radę!!!Będziemy trzymać kciuki. Razem łatwiej:)

Gość perspektywa swiat
iskierka- a cwiczysz jakos czy cos ?

Gość lindzia
Ja bym chciała z 8 kilo, ale i 5 będe zadowolona:)Najgorzej zacząć.Ejj.....my kobiety to mamy przerąbane:)Ale się nie damy!!!

Cześć Dziewczyny.. chciałabym się dołączyć, bo wiem że w grupie zawsze raźniej. Nie potrzebuję schudnąć dużo, jakieś 4 czy 5 kg. Nie wiem ile teraz ważę, ale ok 57 kg. Muszę zrezygnować ze słodyczy i późnych kolacji. Od jutra start, tak?

Gość nieoczyszczona
i ja i ja i ja 170 cm/ 63 kg chcę schudnąć min. 10 kg ( proszę się nie czepiać, wiem co piszę :) )