Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siilaaa

te baby!

Polecane posty

Gość siilaaa

kilka lat temu facet zostawil mnie dla innej...potem po kilku latach sie spotkalismy i juz od roku jestesmy ze soba..uklada nam sie dobrze...wtedy bylismy dziecmi teraz dojrzelismy do tego by stwrozyc powazny zwiazek ale nie o tym sprawa dotyczy tego ze: niedlugo idziemy na wesele razem i tam bedzie wlasnie ta laska dla ktorej mnie olal..ogolnie ona sie troszke cyka mnie spotkac..mam uraz do niej nie powiem..on mi sie spytal co zrobie jesli ona bedzsie chciala ze mna gadac czy cos..to ja odpowiedzialam ze pokaze jej jak zachowuje sie kobieta z klasa...moj facet zawsze na weselach tanczy z kada Pania ale zaznaczylam mu ze nie cche by ja prosil do tanca i juz..ze mi sie to nie podoba..jesli ona go poprsoi trudni nie bede robic scen,ale jemu zabronilam..uwazacie ze dobrze zrobilam?

Gość How do you feel
bardzo dobrze!

Gość termosik
madra dziewczyna :P tak trzymac :D i usmiechaj sie duzo

Gość ta najgorsza..
masz rację! :) tu nie chodzi przeciez o głupią zazdrosć, po prostu nie chcesz, zeby twój chłopak tańczył z tą dla której cię kiedys zostawił. masz prawo mieć do nie uraz.

Gość siilaaa
zrobie sie na bóstwo i pokaze jej kto jest górą..nie uwazam sie za jakas super miss pieknosc..ale niczego mi nie brakuje jestem atrakcyjna kobieta ..nawet w 100% moge stwierdzic ze ladniejsza od niej..jak podejdzie to po prsotu bede milczec..wyslucham ja i odejde...nic nie bede robic bo jak tylko sie w to zagłebie to bym jej po pysku dala.:P

Gość siilaa
kochani jestem zbudowana. dzieki. gdzie moge kupic sztuczna szczeke dla nieco mlodszych , jak ja? a i peruke pomozcie doradzcie. chce byc bostwo