Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vatuśśs

czy pasjami i wiedzą można zaimponowac kobiecie??

Polecane posty

Gość vatuśśs

Gość Blo ndi b
Tak mozna.Bo tego co raz mniej w facetach.Panowie do książek.

Można...trzeba tylko umieć te pasje pokazać w odpowiednio interesujący sposób. Swoją drogą, jakie masz te zainteresowania?

Gość hmm tak tak...
dlaczego mu sie nie uda?

Gość vatuśśs
dlaczego mi się nie uda?

Gość vatuśśs
nanotechnologia,polimery

Gość niemysleotobie
takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk facet bez pasji to dupa wołowa

no to lepiej skup sie na zastosowaniach praktycznych i kto wie... komiczne, nie dołuj faceta tak od razu :P

Gość Taaaaaak
zdecydowanie!!!!!

Gość part2
Kobiety wymagaja od facetow pasji, a ciekawe, czy same jakas maja?

nie uda mu sie, bo jesli ktos potrafi zainteresowac, to nie pyta o to na necie, a jesli nie potrafi, to chocby miał najfajniejsze pasje, to dupa blada :P A do autora... zacznij zbierać znaczki :P

Gość kobiety nie musza miec pasji
bo faceci wymagaj od nich glownie czystego tylka i zadbanych ust 🖐️

Gość hmm tak tak...
wydaje mi sie ze Autor nie tyle zadal pytanie w swoim imieniu co raczej chcial zwrocic uwage tutejszej spolecznosci na to ważkie zagadnienie... :classic_cool:

w sumie to aż ciekawa jestem, jak się objawia pasja pt. nanotechnologia i polimery. Do tej pory raczej trafiałam na osobników z zacięciem humanistycznym (swój do swojego ciągnie) , iwęc wiem, jak sie zachowuje zapalony historyk, ale jak się zachowują ci od nauk ścisłych?

Gość facet_z_jajami
oj da się, wiem z autopsji problem zaczyna się później: "X i Y są ważniejsze ode mnie, mógłbyś pobyć trochę w domu" a jak nie daj Boże zrezygnujesz z siebie / pasji (na szczęscie tego nie zrobiłem, ale znam przypadki z opowiadań) to wtedy "mój mąż Zenek jest taki nudny cały czas siedzi w domu, poznałam pasjonującego faceta, czy powinnam z nim mieć romans?" pamiętaj: kobiety odchodzą, pasja pozostaje ;)

Gość taaa zacznij zbierać znaczki
a randce wyciągnij klasery - efekt murowany:D od razu ściągnie majtki

Gość moniiia
mam faceta z pasjami i dziękuję bardzo za więcej :O ale wiedzą jak najbardziej można zaimponować (przynajmniej mnie) :D:D

Sadze ze większosć nie ma zadnych pasji i większość nie czyta niczego wiecej w gazetach niż sport i urodę. Dlaczego prawie wszystkie dokumentalne programy sa po północy bo mało kto chce to ogladać kazdy dyrektor telewizji tak powie

Gość Taaaaaak
"pamiętaj: kobiety odchodzą, pasja pozostaje" prawda i dziala to w obie strony! w stosunku do kobiet tak samo!

Gość Blo ndi b
Faceci sa teraz zajeci bzdurami.Siedza przed kompem i graja w głupie gry.Mało który zna sie na literaturze,a najlepsze jest to ,ze pytam kumpla o wynik meczu--.robi głupią mine.A wszystkim chwali sie ze jest kibicem :O

Gość termosik
nanotechnologia :D kobiecie imponuje facet inteligentny ..moze byc nanotechnologia :D przydaloby sie cos wiecej :D

Gość fenio
Blo ndi b - ciekawe, czym Ty sie interesujesz

Blondi : granie w głupie gry nie wyklucza czytania :P Po dwóch latach tłuczenia "Diablo" wiem coś o tym ;):D

komiczne :D nie można odmówić logiki, Twojemu krótkiemu wywodowi a nanotechnologie i polimery, rozbawiły mnie :D niezmiernie Tak sobie myślę, że nanotechnologie mogą być ciekawe i dla laika, jeśli przedstawić problem przystępnie. A polimery? Polimerami mądra kobieta nie pogardzi :classic_cool: ANDRZEJ SKORO JUŻ WIESZ, ZE WIĘKSZOŚĆ NIE INTERESUJE SIĘ NICZYM POZA ZAWARTOŚCIĄ TV W PRIME TIMIE WYCIĄGNIJ WNIOSKI I SZUKAJ POŚRÓD MNIEJSZOŚCI ja tak robię i post coitus mam o czym rozmawiać a interesuję się (czysto amatorsko): polityką historią literaturą kinem ciut astrofizyką motoryzacją ze szczególnym uwzględnieniem hot rodów............

Gość Blo ndi b
;) ale jak ktos zna tylko mecze z FIFA 2007(gra)no to o czym My mowimy.Lub zna jedna powiesc danego pisarza i tylko o niej nawija.Ludzie nie udawajcie inteligentniejszych niz jestescie.Ja szukam.Faceta DOMINUJąCEGO nade mną intelektualnie.