Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata pilne

dodatki na dziecko w anglii kobiety bez pracy

Polecane posty

Gość magda smutasek
nawet nie wiecie dziewczyny jaki mam dylemat --jestem w uk ok 2 lat ciagle siedze z 2 dzieci w domu ,starszy 5 lat juz chodzi od pazdziernika 2009 do szkoly --nie radzi sobie kompletnie z angielskim --buntuje sie wrzeszczy,bije dzieci ,,ja do nauki jezyka musze miec cisze --przy dzieciach nie mam szans nic mi w glowe nie wchodzi --znam tylko lipne podstawy :((( maz pracuje 4dni w tyg 12-23 ,,wiecie co tych benefitow mamy na 2 dzieci 109tygodniowo i chb miesiecznie 130plus wyplata meza ok 900f --w mieszkanie wkopalismy sie z agencjii placimy 500f plus tax 105,woda ok 30,net 50,tel kom meza 60,gaz pradok 120f ---plus jedzenie dojazdy meza do pracy --nic nie moge odlozyc --jestem juz zalamana dziewczyny ---chcialabym wrocic chyba do kraju --tez biednie ale miedzy swoimi --wtedy babki by sie wnukami zajely a my w 2 do pracy co myslicie o tym --pomozcie jestem zdesperowana

Gość magda smutasek
127f na tydzien dodatek do mieszkania???????????

Gość cholerawiecobedziejutro
magda smutasek na same rachunki kupa kasy idzie, czemu za neta i komorke placicie tyle kasy. ten czyjs dodatek do mieszkanie tez mnie zastanawia, 127 funtow tygodniowo?

Gość goga26111
moj znajomy ma 126 tyg dodatek mieszkaniowy. Ona nie pracuje.On ma okolo 16tys rocznie

Gość goga26111
neta wez z O2 za 7.5 za miesiac i dziala nie gorzej niz BT.tylko musisz miec gniazdko BT (podstawowy 12.5 za m-c) i w 20 sie zamykam miesiecznie a net chodzi jak BT broadband i tez unlimited downloads, a z BT placilam 2 razy tyle (zlodzieje, a nie wspominam o pol godzinnym czekaniu jak chcesz sie do nich dodzwonic!!)

Gość magda smutasek
neta mam z virgin----porazka mielismy neta za 30f ale minol rok i przeprowadzilismy sie na inne mieszkanie i przenieslismy--a oni poprostu sobie nowa umowe zrobili place za kazdy miesiac ok 57f licza sobie 11plus vat za linie tel, 5f plus vat za jakies znizki no i 37 net--mialam miec tv do dzis nie moge sie doprosic puszki do tv --a jak dzwonie to jakies pakistankie suki ze sie wyraze trzymaja na lini po 30-60minut i co roz przelanczaja na inny dzial od jednego do drugiego wkurzylam sie i napisalam wkoncu list w odpisie dostalam ze mam dzwonic ---a komorke tez rach , z kosmosu--ale to maz dal sie wrobic bo bral telefon i mial placic 30f dodali mu jakies uslugi pierdoly i wyszlo 60 --porazka

ja tez a neta w virgin i place 20 funtow miesiecznie, przed zalozenie neta, pani w obsludze powiedziala mi ze najlepiej nie przedluzac umowy. Po prostu kiedy nadejdzie terin konca to rozwiazac umowe stara i rozpoczac nowa na nowych warunkach. magda sutasek jesli chcesz moge ci podac numer do polskiej obslugi Virgin, zawsze latwiej i sprawniej mozna wszystko zalatwic w ojczystym jezyku, znajac obcy mimo wszystko bardzo dobrze

Gość magdasmutasek
podaj mi prosze ten numer--podaj na forum --mysle ze nie tylko mi sie przyda

07825156148 numer do polskiej obslugi Virgin, mam nadzieje ze nic nie pokrecilam

Gość przeciwniczka holoty
koorwy pier....bachororoby , przyjezdzacie tu koorwy i tylko benefity ciagniecie. Do roboty szmaty jedne

Gość Ja byn to napisala
Mnie wulgarnie ale w tym samym kontekscie!!duzo sobie mysli: mam dziecko to rzad da!!!!mi sie przeciez nalezy...eh....no comment...ja nie mam dzieci now lubie nie zamierzam ich miec I musze zapierniczac w pracach..nie wyciagam lap po darmoche!

żeby coś brac od rządu trzeba pracować, więc się nie podniecaj i módl, żeby nigdy ci się noga nie powinęła, bo garnuszek państwa marny jest

Gość ja pracowalam 5 lat
teraz po urodzeniu dziecka dalej pracuje, z tym ze nieco mniej godzin i mamy pewne dodatki i dochod jest wiekszy,ale nie wyobrazam sobie nie pracowac w ogole. Z jednym dzieckiem da sie spokojnie pogodzic prace, ale z pewnoscia mamy kilkorga dzieci, szczegolnie malych to juz inna kwestia.