Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rajski Ptak

Dziewczyny?faceci-jakich facetow/kobiety przyciagacie do siebie?

Polecane posty

Gość Rajski Ptak

Napiszcie cos o swoim charakterze, co wam sie najbardziej podoba w wybranku/wybrance:) Ja np. jestem wesola, uwielbiam humor u faceta-bez tego ani rusz, no i oczywiscie zaradnosc.

Ja najbardziej lubię jak facet jest spontaniczny, ma duże poczucie humoru, potrafi być zdecydowany, ma swoją pasję, ogólnie taki typ Świra-Wariata, który mówi np. "chodź pojedziemy nad morze, poczekamy przy winku do wschodu słońca, pokochamy się i wrócimy" rzucamy wszystko i jedziemy! :D:D:D Mojemu niestety brakuje tych cech ale cały czas pracuję nad tym ;>

Gość kocia łapka
alus, ja też takich lubię, ale przyciagam raczej poukładanych, może dlatego, że sama jestem dość żywiołowa i na zasadzie przyciagania przeciwieństw :P

Gość kocia łapka
raz sie zwiazałam z takim wariatem i było cudownie, ale krótko, piorunująco i wybuchowo :P na koniec mozna było tylko pozbierać okruszki myślę, ze jak jedna strona jest jak beczka prochu, to druga musi być raczej z tych spokojniejszych, jesli taki związek ma sie utrzymać na dłużej :P

No właśnie! Mój facet ustawia sobie tysiące przypomnień w komórce, co ma do zrobienia, wszystko ma swoje miejsce nawet wykałaczki, skarpety w szafce poukładane białe po jednej stronie, czarne po drugiej, śmieci mokre na szufelkę a suche do kosza, czasem świruje a czasem się śmieję z czułością :P A spontaniczny wyjazd? On o głupim wyjściu do kina musi wiedzieć 2 dni wstecz, musi być rezerwacja, no i oczywiście trzeba tam być minimum 40 minut przed filmem nie wiadomo po co :D ehhh, wygadałam się, hah...:P Ewidentnie od zawsze przyciągałam przeciwieństwa ...

Gość Rajski Ptak
Alus- to jakim cudem naklaniasz swojego by stal sie bardziej spontaniczny? Kocia Lapa- zgadzam sie z Toba,ze przeciwienstwa sie przyciagaja, chociaz bywaja wyjatki:)

Ja jestem spokojna, zrównoważona, czyli generalnie mówiąc nudna po prostu. I podobnych mężczyzn lubię, a nie jakichś emocjonalnych popaprańców. A przyciągam wszystkich.:P

Ja jestem zmienna jak chorągiewka- czasem cicha i spokojna, a czasem szalona i gotowa do najbardziej odjechanych rzeczy... Szukam wariata, ktory mialby milion pomyslow na minute ;p (choc w granicach rozsadku)