Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariuszzzz.X

POLKI NIE MAJA STYLU!

Polecane posty

Gość co prawda to prawda
piękne, jesteś pewna? Z papierosem w gębie i odrostami na głowie?

Ja nie palę i nawet sie tym swiństwem nie skalałam i odrostów też nie mam :-P I tak jesteśmy piękniejsze od angielek!!!!

Gość iiiiiiiiiiiiii tam

Gość mysia pisia
Rozwalaja mnie te plebiscyty na najpiekniejsze nacje. Mieszkam w Niemczech, znam Niemki wielkie, cieżkie krowy, znam też śliczne, zgrabne dziewczyny. Znam babochłopy i dziewczęce, stylowe laseczki. Znam tez Polki , które ubierają sie jak katalogu, inne ubierają się jak tirówki, jeszcze inne jak babochłopy. W każdym społeczeństwie znajdzie się trochę tego, trochę tego, trochę jeszcze czego innego

Gość mysia pisia
poza tym co to znaczy "mieć styl" ? dla jednego to znaczy miec jakikolwiek styl, czyli styl barbie albo styl punka, albo styl businesswoman, obojętne jaki, byle styl, dla innego "miec styl" oznacza ubierac sie na czarno-biało-szaro, w garsonki i szpilki

Gość mysia pisia
mnie się na przykład bardzo podobają buty emu i mam takie, i noszę; i według mnie one są stylowe - a juz widziałam, jak sie niektóre dziewczyny podśmichiwały z tych moich butów - mysle, że nie do końca uwazały, że ja mam jakis styl, skoro zakładam takie buty niech sobie każdy nosi co lubi

mariusz,ty sie na Anglie zapatrzyles...to popatrz na Niemcy albo Holandie (troche blizej) i wtedy ocen czy Polki stylu nie maja. Ja sie nie zgadzam,bo tylu komplementow co w DE na temat stylu i urody to sie nasluchalam w zyciu co tu w ciagu tyg!!! Polki sa piekne i wierz mi,wyrozniamy sie na tle innych narodowosci i wsytdzic sie niczego nie musimy!!!

Gość ijuz
polki gora ,a tobie ptak oczy zasrał mariuszku

może się czepiam ale nie ciebie . co ten cały Mariuszzz.X napisał ? > - gość jest ślepy , albo nie odchodzi od komputera . > no gdzie on kurwa mieszka , w więzieniu ?

Gość mysia pisia
ja wcale nie uważam, żeby Polki jakos szczególnie sie wyróżniały stylem czy urodą; ani pozytywnie, ani negatywnie

Gość pokaz no chlopie
jakies zdjecie, gdzie kobieta wyglada jak powinna, bo ja nie wiem co masz na mysli, moze jakies przyklady

a że nic :D , zamiast rozpisywać się , że teraz rozumiem co miałaś na myśli to wysłałem ci :)

owsze, masz rację. Pracowałam jakiś czas w świecei mody- chanel, a później lila distribution... tylko część kobiet potrafi się ubrać z gustem...

Gość megggggi
angielki maja sty? a coz to jest ten ich styl?? wyjasnij mariusz??

Gość o co powiecie o moim stylu
najbardziej lubię białe kozaczki, więc mam takie ciepłe na zimę, i cieniutkie wiosenne też, a nawet taką letnią wersję. Do dżinsowej mini i topu z dekoltem są rewelacyjne. Teraz najchętniej ubieram obcisłe spodenki na rajstopy kabaretki, do tego krótką białą kurtkę z kapturem. Noszę też różowe rękawiczki i różową torbę.

Gość a co powiecie o moim stylu
znajomi wołają mnie LANDRYNA

Gość kalesony z falbankami
uwielbiam polski styl ubierania - wielokolorowe pasemka, dlugie spodnice, koslawe kozaki, zdarte obcasy, wielgachne kurtki...super jest

Gość maja4
i do tego reklamówka foliowa z długimi uszami, a z niej wystajace pory na kolację