Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariuszzzz.X

POLKI NIE MAJA STYLU!

Polecane posty

Gość Mariuszzzz.X

to jest chore dlaczego polska jest taka szara i smutna? a może inaczej, dlaczego ludzie są tacy nijacy???!?!!? 😭 przykład. jestem w sklepie ,widzę super laskę ma własny styl, super ubrana idzie z koleżanką też super,orginalna i co ? szepczą między soba po angielsku 💤 wiadomo,co piękne,orginalne i ma styl własny to nie może być polka i teraz dziewczęta 😭 weźcie idzcie do lustra i zobaczycie jak wygladacie!! szaro,przeciętnie 😭 NIC SPECJALNEGO!!!!!!! ZERO WLASNEGO STYLU!!! ZERO !!!!

Gość kwaśna niunia w różu
Widzę :classic_cool: moim zdaniem wygladam o.k. :P

Gość Mariuszzzz.X
zero pomysłu na własny styl ,rzadko kiecy któras rzuca się w oczy 💤

e, wysoka jestem, trudno mnie nie zauwazyć :D

Gość Mariuszzzz.X
do kogo pretensje? do was baby wezcie ubierzcie sie normalnie a nie te bluzeczki z BUTIKU za 19.99 i inne ciulstwa kazda tak samo wyglada wlosy w kucyk i jazda 💤

nie manie stylu tez jest stylem. a czy Ty masz taki styl oryginalny? wiesz ile kosztuje markowe w jednym stylu odzienie? oj podejrzewam , że tyle piniedzów ile takie odzienie kosztuje by je skompletowac tos na oczy nie widzial. macho ze sklepu second hand

Gość bhffhhh

o przepraszam :P Mój golfik kupiłam na bazarku za 46 złotych :D:P

Gość Mariuszzzz.X
i tu błąd wcale nie trzeba ubrać się za bóg wie ile kasy żeby wygladac super orginalnie czasem wystarczy zwykł strój i kilka dodatków! nie oszukujcie się zobaczcie na nasze szare polskie ulice i dziewczyny uważające się za niunie a wyglądają jak *********************** a zobaczcie sobie ulice np a angli laski laski laski az nie wiadomo na którą patrzeć ;) bo mają styl , nie zawsze musi być mnostwo kasy wystarczą DODATKI!!!!

oglądałam dwa odcinki programu "jak dobrze wyglądać nago" (statystyczna brytyjka nosi rozmiar 16..???) - nie dopuszczam do siebie myśli aby brać przykład z brytyjek.. ;)

Gość pfff ...też coś
toś chyba chłopcze w Anglii nie był! Angielki mogłyby się uczyć od Polek stylu! Coś mi to pachnie prowokacją :classic_cool:

Gość Mariuszzzz.X
NO BO I POLSKA SZARA I POLKI I POLACY TEZ ;) OWSZEM ;) widzę wiele facetów którzy wyglądają jak typowi angielski sprzątacze

Gość Mariuszzzz.X
polki wyglądają jak ósma woda po kisielu

Gość pfff ...też coś
czyżbyś patrzył w lustro ???

Malkontenci na tym świecie. Nikomu nie dogodzisz, ubierasz się kolorowo- źle, ubierasz się na szaro - źle, wyróżniasz sie z tłumu - źle, nie wyróżniasz - źle... :D

Gość Mariuszzzz.X
bo w Polsce jest tak,że jak sie wyróżniasz z tłumu to jesteś dziwak

mi sie podoba jak sie ubieram i aby byc z siebie zadowolona, nie potrzebuje zachwytów kretyna, który zarzuca Polkom brak gustu

Gość lulu....
No faktycznie angielki to super przyklad... W latach 80 - tych Polki chodzily lepiej ubrane... masz gust jak idz stad i nie wracaj...

Gość uppupupup

Gość co prawda to prawda
całą zimę dziewczęta przechodziły w czarnach kurtkach, obowiązkowo z kapturem obszytym futrem i nałożonym na głowę. Byle jakie dżinsy wciśnięte w oficerki. I to było zimowe odzienie młodych Polek. Szaro buro i ponuro, jak i otaczająca aura. Z inwencji twórczej czasami czerwona torba, ale to tak raz na sto. Może na wiosnę coś je ruszy.

Angielki? Przecież one są tak wymoczone przez ten ich klimat ,że podejrzewam iż mają błone między palcami :-D . Nie to co my Polki zdrowe i piękne :-D