imflyinghigh 0 Napisano Marzec 11, 2008 mam problem..czesto uperawialam petting z chłopakiem i bylo wszystko ok..ale ostatnio robilismyy tooo ii on poszedll do łazienkiii wrocillllll z wilgotnymi rekami(wiec je umył)i znowww uprawialismy pettingg...a terazz zle sie czujee mam bollll po lewej stronie pochwy...jestem dziewicaaa nie chcialabyyymmm miec jeszcze dzidziusia naprawde:(prosze doradzcie mi:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yghgghghgg Napisano Marzec 11, 2008 Uspokoj sie nie jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość How do you feel Napisano Marzec 11, 2008 jak czytam takie teksty to wstydzę się że jestem tej samej płci co autorka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja per*** Napisano Marzec 11, 2008 Ty nie uprawiaj petingu bo nie dorosłaś do tego jeszcze !! A do seksu tym bardziej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Marzec 11, 2008 no boje sie to normalne:\\ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a skąd wiesz że miał rece Napisano Marzec 11, 2008 mokre od wody .... ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pfffffff Napisano Marzec 11, 2008 ból po lewej stronie pochwy?! to beda bliźniaki, na bank Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Marzec 11, 2008 ehh:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Marzec 12, 2008 :(((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wychowanie seksualne Napisano Marzec 12, 2008 powinno byc obowiązkowe!!! Niby młodzież wszystko wie o seksie, a takie pytania zadaje... Nie dojrzałaść do współżycia - moje zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Marzec 12, 2008 podobno kto pyta nie błądzi ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Marzec 12, 2008 czyli nikt nie odpisze nic sensownego?ehhh w sumie nie liczylam na duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla zabawy nie mam nicka Napisano Marzec 12, 2008 Dostałaś jedna sensowną odpowiedź. Poza tym z takim pytaniem to to czego się spodziewałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Marzec 12, 2008 z jakim pyttaniem bo nie rozumiemm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluska23 Napisano Marzec 12, 2008 Oj, odpowiem Ci, bo kiedys tez mialam problemy takie, a to nie nasza wina, ze nikt nas nie uswiadomil. Od petingu nie zajdziesz w ciaze, nawet uprawiajac sex nie zawsze jest to takie proste (co nie oznacza, ze nie da sie wpasc juz za pierwszym razem). Nie stresuj sie, na 100% moge Ci powiedziec, ze nie jestes w ciazy. Trzymaj sie, pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Marzec 12, 2008 kurcze dziekuje:) wreszcie jakis pozytyw:) w koncuu nie kazdy od razu musi byc doswiadczony:)dziekuje:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wierszoklepek Napisano Marzec 12, 2008 kluska, ty to suka jednak jesteś wredna :) Bawi cię pisanie takich bzdur? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Marzec 12, 2008 :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Marzec 12, 2008 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Marzec 12, 2008 na was naprawde nie mozna liczyc:| pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach