Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość putajaca poszukujacs

Rzeszow Galeria Grafika

Polecane posty

chodzi ktos do tej galeri? mozna sie ubrac tam za 200 zl?

podnosze

ja tam chodze:D i nie rozumiem Twojego pytania:D?za200 zl to ty tam raczej nie nakupisz.......no chyba ze w takichs klepach jak odziezowy ogrod....

no bo mam 200-300 zl nigdy tam nie bylam a mam szanse pojechac jutro i nie wiem czy zalapie sie moze na jakies promoxcje w H&M? lub innych?

ej ja wiem ze chcecie sobie pogadac i wogole czy z rzeszowa czy nie ale ja naprawde chcialabym wiedziec czy da sie kupic za to jakies balerinki spodnie i moze bluze?

przejdzie sie tam i zobaczysz nie chadzam tam codziennie, nie robie cennika centrum handlowe jakich wiele

tylko ze ja pierwszy raz jade do takiego centrum..

Gość co za.....
no pewnie w H&M , reporterze, orsay, new yorker, kupisz czasami są nawet duże promocje

Pewnie,ze kupisz cos ladnego za te kase. Balerinki jednak tylko takie szmacianki w new yorker lub jakies tanie w cc, bo w innych sklepach w galerii jest drogie obuwie. Co do spodni rurek to do 130 zl na bank kupisz jakies i bluze tez. Na Twoim miejscu poszlabym do H&M i do New Yorker a reszte olala.Powodzenia.

Gość Micitanka84
Witam, jedz jak najbardziej do tej galerii, sa tam sliczne ciuszki szczegolnie polecam new yorker, orsay, h&m,reporter, troll, cropp, preety girl, nie wiem,czy dobrze napisalam te nazwy,ale generalnie sa tam ciuhy bardzo modne i niezbyt drogie, spodnie w granicach 130 zl, bluzy podobnie, a buciki sa tam bardzo dorgie, jak juz balerinki chcesz kupic to w ccc tanie, w new yorker sa przy drzwiach tez balerinki ok 50 zl, zycze udanych zakupow:)

Gość Micitanka84
Ciuchy mialo byc:) Bylam tam z Czikulina i kupilysmy sobie sliczne dresiki:) a jutro ide tam bo adidaski:)