Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susannah

jego dziwna reakcja

Polecane posty

Przytulaliśmy się z chłopakiem, były między nami pieszczoty, sam brał moją rękę i kładł na swoje hmm... intymne miejsce, ogólnie było przyjemnie, a on zadowolony. Ale kiedy przestaliśmy i leżeliśmy, ja chciałam znów położyć tam dłoń, ale on stanowczo powiedział \"nie\" i spoważniał. Chciałam się dowiedzieć dlaczego, ale on powiedział, że \"nie i koniec\" i się odwrócił. Czy ktoś (najlepiej jakiś facet) mógłby mi wyjaśnić o co mu chodziło? Bo od niego na pewno się nie dowiem, a nie wiem czy to nie z mojej winy tak zareagował.

Gość moze sie spuscil
i nie chcial zebys wiedziala o tym:P

Gość wez sobie kup
tort, odkroj kawałeczek a potem jak ci ktoś go zabierze i bedziesz wkurwiona to zrozumiesz dlaczego twoj facet był zły

Gość How do you feel
wyjścia są tylko 2 albo się spuścił i nie chciał żebyś zauważyła albo się tak podniecił że jak przestaliście to mimo tego że nic więcej mu nie obiecywałaś to się wkurzył...

Gość faceci są z marsa
Oprócz powyższych mozliwości jest jeszcze jedna -> jak był podniecony jego przyrodzenie było spore i pozwalał je dotykać a "po" sie skurczyło i nie chciał abyś poznała jego prawdziwe rozmiary ;)