Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 76767

brzmi znajomo?

Polecane posty

Gość 76767

Oglądałam własnie film. Szczupła, bardzo ładna dziewczyna ma za sobą kilka związków (oczywiscie sypiała z tymi facetami), obecnie jest z kimś długo i planują ślub. Rozmawia ze znajomymi i mówi "ciekawe jak wyglądałoby moje zycie gdybym nigdy nie schudła" (jako nastolatka była gruba). I tu mamy nagle czasy - co by było gdyby nigdy nie schudła. Ma tych znajomych, tę samą pracę. Jest gruba i nieatrakcyjna. Ma 30 lat. Rozmawia ze swoją przyjaciółką i mowi jej że wciąż jest dziewicą. Jak to tłumaczy? "To nie tak, że nie miałam okazji, bo miałam dużo. Po prostu czekam na tego właściwego i szanuję się". Czy nie brzmi to dla was znajomo? (i wcale nie mam na mysli tuszy)

Gość hahahahahahaa
no :D ja zawsze twierdzilam że ludki na kafeterii co mówią że się szanują i dlatego wciąż są prawiczkami , po prostu są pasztetami i nikt nie chce się z nimi przespać, ale trochę ich rozumiem, zawsze lepiej do braku powodzenia dośpiewać teorię o czekaniu na miłość i moralności

bez przesady ja sięszanuję po więcej niż 6 bronkach nie idę do łóżka :P:P:P

Gość boombooa
a co, dziwisz się? mają mówić że nie mają gdzie zamoczyc? na ich miejscu tez bym mowila że czekam na jedynego i mialam mnostwo okazji

Gość czy to nie jedne z odcinkow
Przyjaciol?? a ta dziewczyna nie jest aby Monika???:> moze sie myle ale tam tez byl taki watek:) albo bardzo bardzo podobny:) nie zgadzam sie ze kazdy kto jest prawiczkiem czy dziewica to dlatego ze jest pasztetem glupota....uwazam, ze znaczna czesc tych ososb jest raczej baaaaaaaardzo niesmiala i ma niska samoocene ktora czesto jest nieuzasadniona

Gość boombooa
słodka idiotka, z ciebie naprawde idiotka jest :D nic a nic nie zrozumialas

Gość hahahahahahaa
Ja nie mówię że KAŻDY jest pasztetem. To było nawiązanie do tych kafeteriuszy którzy gdyby mogli - wydrapaliby oczy każdemu kto może i prowadzi życie seksualne. Zazdroszczą im powodzenia, ale sprytnie wmawiają im że są ścierkami.

no tak fakt....nie siedze tu zbyt wiele ale spotkalam sie z takimi atakami ale totez wynikac moze z tego ze wiele razy pod adresem tych ososb padaja slowa "cnotka" itd a jesli to wynika z niesmialosci ten brak kontaktow seksualnych to tych ludzi to boli ....mysle, ze to ciezki temat...to uczucia jendak a o onich ciezko sie dyskutuje... a ja i tak uwazam, ze najwazniejsze w tym wszystkich jest to zeby byc gotowym na ten pierwszy raz i zeby zrobic to z taka osoba z ktora sie chce:) i jesli ktos czuje to w wieku 19 lat to i ma taka okazje to niech robi a jesli komus sie to trafi duzo pozniej to co swiat sie nie wali :) to naprawde bardzo osobista sprawa:)

To jeden z odcinków \"Przyjaciół\". A tak naprawdę były dwa odcinki z tym wątkiem \"co by było gdyby....\" Ta gruba dziewczyna to Monica :)

czyli tak jak myslalam:)

Może i nie zrozumiałam. NIe wiem, nie znam się. Czyli chodzi o to, że jak ktos trzyma czystość, to znaczy, że go płeć przeciwna nawet kijem nie chce tknąć, czy tak? Ale po co w takim razie kłamie? Piszcie wprost, a nie jakieś woalki stosujecie, bo nie rozumiem.:(

Gość hahahahahahaa
ale nie rozumiesz jednego? gdyby oni byli tak atrakcyjni jak piszą i mieli tyle okazji ile piszą - nie byliby prawiczkami! wierzysz w istnienie bardzo przystojnych, mających powodzenie prawiczków, którzy w wieku 30 lat wciąż czekają na jedyną? co za bzdury. Po prostu nie mają z kim tego zrobić. niewazne czy z nieśmiałości czy nie. Nie mają z kim. Nie wierzę że nie pragną seksu. ZWŁASZCZA FACECI!!!

Z kim zawsze jest, a niektórzy po prostu czekają na właściwą osobę. Chociaż normalnych prawiczków to ja jeszcze nie poznałam - każdy miał skrzywioną psychę.:P

hahahahaha--------> tak to zapewne masz racje chociaz napewnos a wyjatki bo znam taka dziewczyne 25 lat skonczone od 3 lat zareczona ( slub na dniach ) przed zareczynami chodzili rok i ona i on zachowali czystosc do slubu no a przynajmniej do teraz zeby nie chwalic dnia przed zachodem;) ale tak generalnie masz racje ze znaczna wiekszosci tych osob napewno chce to zrobic, przeciez poped ma kazdy tego sie nie da wyciac;)

Gość hahahahahahaa
no tak, ale mi chodzi głównie o facetów. Na kafeterii dziewice nie są tak agresywne jak prawiczkowie. Mało która dziewica nazwie ścierką faceta tylko dlatego że mial parę kobiet. A ci biedni, nieatrakcyjni prawiczkowie powiedzą szmata na każdą która nie zachowała "czystości" (?) do ślubu. I dodają że sami mieli mnóstwo okazji, tylko chcą się szanować. BUAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!

no właśnie co by było gdyby ....ja myślę że gdybym wypił trzy piwa mniej może doszedłbym do domu i nie spał na ławce w parku a tak teraz mam odcisnięte deski na tyłku

słodka zgaduj :P jakby nie było prądu to byśmy musieli z netu przy świeczkach kożystać :P

Gość mój słodki Gnomie
dawno Cię nie było:)

bo ja na odwyku jestem :P słodka kurna trzeba sobie dawać radę w niesprzyjajacych okolicznościach :P odpowiednia prądnica do roweru i da się radę :P

Gość mój słodki Gnomie
:(

znikam pojawię się znowu za kilka dni :D dobranoc wszem i wobec :D 🖐️