Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słowa kluczowe to...

Co byście wpisali w google .....

Polecane posty

szukając tłumacza, mieszkającego w Poznaniu, który tłumaczy z polskiego na niemiecki i odwrotnie? Chciałabym zobaczyć, co powtórzy się najczęściej, żeby odpowiednio dopasować słowa kluczowe strony internetowej :)

Gość tlumacz niemieckiego poznan

tłumacz poznań tłumaczenie poznań itd jesli masz cmsa walnij wszystkie kombinacje,to zaowocuje :D

Gość jak wyżej
tlumacz niemieckiego poznan :)

dzięki kochani 🌻

Termosiku - ja jestem tępa technicznie, tą stronkę robię sobie na portalu dla tłumaczy, który udostępnia taką możliwość i tam można kombinować tylko z nazwą strony, np. www.tłumaczenia-niemiecki.blabla

warto zrobic sobie wlasna strone :) pamietaj rób opisy do kazdej frazy jesli sie da, tresc ogloszenia lub tresc zawarta w zakladce pod dana fraza musi byc tekstem unikalnym czyli nie moze sie powtarzac nigdzie w internecie jesli bedzie to slaby tekst, malo unikalny ogloszenie wypadnie nisko w wynikach albo wogole w przypadku strony zginie w smietniku google

to akurat latwa fraza do pozycjonowania, dla dobrej firmy w krotkim czasie zwlaszcza to z poznaniem

mozesz tez zrobic prosta strone-wizytowke chociazby i zalozyc konto na google adwords- nie czekasz na pozycjonowanie :) gora 2 tygodnie na uruchomienie konta-warto

Termosik i a ja wygrałem życie - bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi :) ten portal, na którym będę miała stronę, pojawia się bardzo wysoko w google, problemem jest tylko wybranie odpowiedniej nazwy :) a zrobienie własnej strony chwilowo przerasta moje IQ, ale z czasem na pewno się za to zabiorę :)

Dzięki Termosiku za podpowiedzi, wypróbuję :*

tłumacz poznań tłumaczenie Poznań tłumacz niemiecki poznań tłumaczenie niemiecki Poznań tłumacz niemieckiego poznań tłumaczenie niemieckiego Poznań tłumaczenie poznań polski niemiecki tłumaczenia tłumaczenia pisemne niemiecki tłumaczenia ustne niemiecki tłumacz przysięgły (ewentualnie) biuro tłumaczeń Poznań tanie tłumaczenia niemiecki tłumacz tanio niemiecki nie wiem w czym tam jeszcze sie specjalizujesz im wiecej kombinacji wpiszesz tym lepiej

Termosiku, jesteś boska/i ! Wielkie dzięki! 🌻

zazdroszczę, ja umiem komputer włączyć, wyłączyć i zepsuć :( dziękuję serdecznie :)