Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczka malutka

__przy jakiej muzyce się kochacie ?__

Polecane posty

Gość calineczka malutka

Witam wszystkich Wpadłam ostatnio na pomysł nagrania dla mnie i mojego mężczyzny płytki CD z muzyką, przy której będziemy się kochać ;-) chodzi mi o piosenki romantyczne, nastrojowe, o miłości.... stwórzmy razem taką listę piosenek, może i inni też skorzystają, bo powiem szczerze, że nie cierpię kochać się przy włączonym telewizorze, bo to rozprasza uwagę moja propozycja na teraz to: Lenny Kravitz - Calling all angels Seal - Loves divine Justyna Steczkowska - Daj mi chwilę Ville Valo and Natalia Avelon - Summer Wine Timberland - Apologize Vaya Con Dios - Night Owls - What's a woman jak mi coś przyjdzie na myśl, to napiszę czekam na wasze propozycje ;-)

Gość calineczka malutka
no co, nie kochacie się przy muzyce????? podnoszę

nie mogę z wami polemizować, ponieważ dzisiaj już takich piosenek nie słuchacie, życzę wam powodzenia w tworzeniu takiej listy, może będzie fajnie .

Gość daj nam szansę jolkaza
skoro "te" piosenki jeszcze są dostępne to ktos musi ich sluchac... Podziel sie swoimi zainteresowaniami :D

Gość mysia piczka
wiesz, co kto lubi, ale dla mnie te kawałki są zbyt patetyczne dla mnie seks to zabawa i radość, więc wolałabym coś w rodzaju you can leave your hat on albo i believe in miracles, tak na spontanicznie nie przychodzi mi wiecej do głowy, ale po prostu cos bardziej radosnego

wiem,że jesteście młodymi ludzmi i jak każde pokolenie ma swoich idoli , tak mój rocznik tak samo, kiedyś się słuchało piosenek francuskich, włoskich i anglojęzycznych i takich oczywiście, które były zakazane i słuchało się ich na stacji radio-luksemburg, przy dobrym odbiorze.Dla mojego pokolenia te piosenki miały inny wymiar i nie zawsze znaczyło to samo co dla was dzisiaj. kURDE - chyba się rozmarzyłam niechcący- sory.

Gość calineczka malutka
szkoda że niektórzy nie potrafią nic ciekawego zaproponować

Gość madlen20
zawsze przy radiu wawa:P

Gość taka jedna kobita
same matoły sie wypowiadają, a jak nie maja nic mądrego do powiedzenia to po co wogóle się odzywać

Gość tak se myslę
Mój to nigdy nie gasi pódła, więc zostaje mi bzykanko przy gł wydaniu Wiadomości :-(

Gość maxior
przy muzyce swego bąka

Gość Brunet by night
Ja polecam ścieżkę z filmu "Amelia"...