Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiera...

Komunia - co sie teraz daje?

Polecane posty

yyy;/ tysiąc złoty ;/ a co taki dzieciak ma z tym niby zrobić ;/ z paroma tysiącami bo przecież od każdego ;/ ja dostałam rowerek i 260 zł i byłam w niebo wzięta ;/

To ja na następne urodziny zażyczę sobie żeby założyli dla mnie własną szkołę tańca ;/ bez przesady przecież to dzieciak ...;/dwie stówy na prezent i styka ;/

Gość improbus
już zapewne nie wrócą czasy, gdy człowiek dostał piłkę futbolówkę i pół imprezy spędził na graniu w nogę :) teraz laptopy, quady... niedługo samoloty i mieszkania :/

Gość bhdbcbs
moja sasiadka dostala konia i quada i jeszcze taki ogromny basen na ogrodek. na szczescie quada uzywali tylko z 4x i sie rozwalil, kon jej sie znudzil, a basen na ogrodzie mieli tylko 1 rok. tak to juz jest... a co do 18stek to powaznie dostaje sie samochody bo wiekszosc mojej klasy dostala :)

ja dałabym 500zł w gotówce ;) za zebrane pieniądze niech rodzice później kupią dziecku co będzie chciało.

Gość kierowniczka23
Witam, w tym roku miałam chrzciny synka i wiekszosc dała po 500 zł, chrzestni i najblizsi. Moja bratowa doklanie niecały tydzien temu była na komunii u chrzesniaka i dała 1500 zł. Dostał również rower, monitor drukarke. a wiec róznie...kazdy daje tyle na ile go stac:)

Gość tak tak no i co
jestem ciekawa kogo stac na prezenty wysokosci 1500 zl lub 500zl? wiekszosc polskiego spoleczenstwa zarabia 1500zl i ma na utrzyamaniu rodzine, no i co to za tradycja nowa sie rodzi zeby z okazji chcrzcin ,komuni dawac tyle pieniedzy, albo wymagac od kogos takiego prezentu

Gość Kasia Kwiatkowska
No niestety komunia to bardzo duży wydatek.... dlatego najlepiej jest kupić jakąś pamiątkę i dać kopertę, żeby choć trochę rodzicom się to zwróciło. Ja szukałam lokalu na www.ChrzcinyiKomunie.pl . Znalazłam szybciutko i bez problemu . Polecam !