Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BoląceSerce

JAK ZAPOMNIEć????pomożcie

Polecane posty

Gość BoląceSerce
Witam Ale wieje :o A wracajac do temu , no coz to nie jest tak ze krytykuje czegos czego nie sprobowałam - miałam juz romans z portalami randkowymi wierzcie Mi, okropne doswiadczenie w moim przypadku, taki bazar proznosci i ososbowosci, nie wazne co napiszesz wazne jak wyg;ladasz, owszem wyglad w "normalnym" zyciu tez sie liczy, ale jest pojmowany troszke inaczej, w kazdym razie nawet bylam w kilku krotkich zwiazkach zakonczonych niesmakiem wiec za ten owoc podziekuje... Co do kursów, tancow, restauracji - moze to i pomysl dobry, to traz zadam pytanie prosze bez smiechów, problem polega w tym iz mam baardzo niskie poczucie wlasnej wartosci, i naprawde nie pomaga mi ze wszyscy mowia mi ze nieuzasdanione, poprostu mam:o

graf --> warto walczyć, ja kiedyś uważałam że jest inaczej, a później żałowałam i bardzo długo nie mogłam zapomnieć i zanim ponownie kogoś pokochałam minęły 4 lata teraz kocham i ciągle napotykam trudności, ale się nie poddaję i nie rezygnuję

Tylko że czasami już brakuje sił na walke, jak ta druga osoba cały czas rzuca ci kłody pod nogi albo ma za nic wysiłki które wkładasz w znajomość.