Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggrrrttt

Czy facetów kręcą laski z wiekszymi,krąglejszymi tyłeczkami?

Polecane posty

Gość ggggrrrttt

Gość pupa jest najwazniejszym
atrybutem dziewczyny! ale musi byc prporcjonalna do ciala! najwazniejsze aby laski podkreslaly swoja pupke np. zakladajac obcisle skórzane spodnie!

Gość Masz na myśli
większy, krąglejszy ale umięśniony czy po prostu tłusty? :o

w większości facetów tak, jeżeli mowa jest o prawdziwych facetach ;) natomiast faceci typu campaniero wolą kościste płaskie pośladki :o

>> w większości facetów tak, jeżeli mowa jest o prawdziwych facetach Wręcz przeciwnie, normalni faceci lubią zgrabne chude tyłeczki, a nie tłuste dupska :o >>natomiast faceci typu campaniero wolą kościste płaskie pośladki Jeśli ty nie widzisz różnicy między chudy, a kościsty to współczuje :o

a jeżeli ty nie widzisz róznicy między krągłosiami a tłustym dupskiem to współczuje pozostań przy swoich kościstych, płaskich tyłkach swoich "kobiet"

Gość nie nie nie nie nie
nie lubimy grubych dup

ej... dlaczego uzywacie słow "normalny" przecież kazdy ma prawo lubiec co mu sie podoba, jednym podoba sie tyłek w stylu renifer lozpez a drugim obecnie chudziutka Jolie. Co nie znaczy ze ktos tu jest nienormalny. Mi mimo ze jestem kobieta podoba sie tyłek Tili teqili nie wiem czy ktos z was ją widział, w MTV KOBIETKA JEST IDEALNA.

>> a jeżeli ty nie widzisz róznicy między krągłosiami a tłustym dupskiem to współczuje Krągłości :o Nigdy nie słyszałem, żeby kobeta powiedziała wprost, ze ma grubą dupę, zawsze sama przed soba tłumaczy si krągłościami, pełnymi kształtami, "jest na czym siedzieć" :o I najczęsciej są to własnie początki grubej dupy 🖐️

Gość anal power
nie wazne jaka dupa. byle nie gruba. i byle laska chetnie ja wypinala, i pozwalala na seks analny. :)

Gość niunia__.91.
ja wypinam ;)

Gość michal_____
A ja na poważnie. wielkość tyłka nie jest istotna, byle był proporcjonalny do sylwetki. Ważne są właśnie proporcje, czyli tyłek w połączeniu z talią - wcięcie musi być, tyłek w połączeniu z nogami - powinieno być wiadomo gdzie sią zaczyna tyłek a kończą nogi. Ja osobiście nie lubię spodni które złączają pośladki w jedną \"poduszkę\", pośladki powinny być dwa! Pozdrawiam

Gość vvvvv
podobno czarnych to kręci

Gość jakis men
A mi tam wlasnie sie podobaja kragle nawet jak nie jest proporcjonalny do reszty ciala, nie mam nic przeciwko jak laska jest chuda a ma okraglutki tyleczek, okraglutkie sa super.

Gość bzik na punkcie swojej girl
a moja Perelka ma 175 cm wzrostu i 61 kg.. jest dosc szczupla..tyleczek ma taki normalny.. bez fajerwerkow..nie duzy nie pulchny, taki w sam raz..dla mnie boooski..kocham jej tyleczek :>

Gość Companiero*
Onanizuje się patrząc na zdjęcie tyłeczka J.LO, bo moja stara daje mi tylko w sobote :classic_cool:

Gość no jaaasneeee
że kręcą!!! :-D

Gość Miłośnik kulatych
Żartobliwie (za Jożinem s Bażin) dupka ma być "kulata". Tulko taka przyprawia o wzwód na ulicy.

Gość marian26
krągłe kobiety są fajne ale krągłe nie znaczy grube! Zawsze jak gdzieś ktoś powie że lubi kobiece kształty to wszystkie tłuste spaślaki sie podniecają bo im sie zdaje że to o nie chodzi

Gość krasny
mężczyźni lubią kobiece, a chłopcy dziewczęce-to do kolegów chłopaczków

Gość hotos12
super tyłek ma byc

Gość ejmiiii
cześć. nie jestem facetem, i do was pytanie skieruje. moje wymiary to; 90 . 66 . 89 jestem krągła?

Gość znawca kobiey 29
Na pewno lepiej gdy tyłek jest ciu za duży niz za maly. Nie ma nic bardziej akobiecego jak chudy płaski tylek. Nie znam faceta ktory by gustował w chodych kobietach. Z tym że jak ktos zaznaczył krągła nie znaczy gruba. Przykładowo Salma Hayek czy Jenifer Lopez, Edyta Górniak sa krągłe, ale już Joanna Lisozwska jest po prostu gruba

Gość Montslaveden
Wiadomo, że jak krąglejszy tyłek to wrażenia ruchania od tyłu są większe, ja już nie spoglądam kobietom na zadki ani praktycznie za kobietami, wyżywam się na paniach lekkich obyczajów, mam gdzieś czy mnie ktoś kiedyś kurwiarzem nazwie, ja to kocham.