Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qp

inspektor ds. obsługi sekretariatu - fajna praca??

Polecane posty

wydział polityki społecznej, mam zamiar złożyć papiery ciężko?? jak zarobki?? proszę o odp

a możesz napisać coś więcej?? czy jest bardzo ciężko??

Jezuuu, wielkie mi halo :o Miałam na myśli np. znajomość ustaw itd itp

pracuję w prywatnej firmie, w urzędzie chyba nie jest identycznie nie??

qrwą?? no dzięki a niby dlaczego tak myślisz??!! szukam innej pracy bo w tej wypłata nie na czas, Zusy też nie i w ogóle mała kasa :o i szefostwo koszmar

A ilu jest w ogóle ludzi z dyszlem?? :D

czyli jesteś.... - dzięki za odp :) Ja w obecnej pracy siedzę rok, 3 miechy bez umowy, wszystko wkurzające, jak to w małej rodzinnej firmie, czasem cyrk na kółkach :o pracujesz od 7-15??

wyciągasz chociaż ten 1000netto??

ja mam też 1000 ale składki odprowadzane od najniższej krajowej :( do tego kasa zawsze po czasie, wysłuchiwanie rodzinnych problemów i ogólnie kiszka, muszę zmienić pracę bo zwariuję!!

jeszcze mam pytanie odnośnie rozmowy - pytali z ustaw, instrukcji kancelaryjnej?? z góry dzięki....

Gość melrose place
hej , ja też pracuje w małej rodzinnej firmie, ale góóóówno, nie do zniesienia znoszenie pasji, wrazeń z podróży wlaścicielki, a nie wolno załatwiac prywatnych rozmów nawet gdy pomagam komus ciezko choremu, mieć swoich pasji-kursy, fitness, bo niewiadomo nigdy o której wyjdę.polski wyzysk.jedzenie przy kompie, praca na zadupiu, totalna nietolerancja dla moich pogladów, 1500 netto ale nie idź do budżetówy-ja tam zmarnowałam 5,5 lat -pracowałam sic! za 1000 netto!!!fakt, trzaskałam drzwiami, wychodziłam o 15.00 i miałam wszystko w piżdzie-choć były tez próby sciagania mnie w weekendy czy wieczorem, ale to z uwagi na nieróbstwo szefostwa. w państwowym masz nad soba kilku szefów, i żaden jest od niczego jak potrzebujesz, tysiac pism żeby załatwić sprawna klawiaturę np..jak chcesz to idź na rok-max -2 , na przetrwanie, żeby doświadczenie i wpis do cv były, a potem spierdalaj.bo tam ploty też i mózg sie nie rozwija. ja po przejsciach u prywaciarzy i w budźetówie, załatwiam sobie dodatkowe umiejętności żeby otworzyć własny biznes i mieć działalnosć twórczą.wiem, że tego chcę.

melrose - dzięki 🌼 Ja kończę studia (jeszcze 1,5roku) Obecna praca to 6 z kolei a pierwsza w niej umowa o pracę, choć lipna ale jest!! Ciągle trafiam na popaprańców, może w urzędzie będzie lepiej?? W wielkich firmach na razie nie mam szans za bardzo :( Szukam, ślę CV i nic :o Może i kiedyś w urzędzie to było coś ale widzę że teraz lipa??

Gość +00+
uppp