Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasianka

czy moge brac zelikse razemz tabletkami antykoncepcyjnymi?

Polecane posty

Gość kasianka

witam wszyskich:)mam pytanko.biore tabletki antykoncepcyjne i pale papierosy wiec niewiem czy moge je brac.czy ktos pomoze??aha i jeszcze jedno-jakie sa skutki uboczne??bo mam male dziecko a kolerzanka mi powiedziala ze bede chodzila i sie czula jakbym byla nacpana??czy to prawda?prosze was o pomoc

Mozesz. A najlepiej poczytaj ulotke, tam jest wszystko jasno napisane.

Gość kasianka
dzieki.a mozesz mi jeszce powiedziec czy to prawda ze bede sie po nich czula jak na haju?czyli po narkotykach??

nie wiem jak jest po narkotykach, ale ja po Z nie chodzilam po scianach i nie czulam sie jakos szczegolnie inaczej czy tez zle

mam takie pytanko czy podczas 7 dniowej przerwy w stosowaniu tabletek antykoncepcyjnych w ktorej to ma wystapic okres mozna uprawiac seks ?

Gość heehehehe
jakie te baby glupie sa! zalozcie jeszcze 50 takich tematow!!

ja bore tabsy anty. od niedawno teraz koncze 2 opakowanie, i wogole nic mi sie nie dzialo moze raz zwymiotowałam i raz miałam biegunke i tyle. teraz gdy konczy mi sie 2 opakowanie tabletek od jakichs 4 dni mam blamienie takie ciemno brazowe, ale dzowniłam do mojego ginekologa i powiedzialam ze to nic zlego i zebym sie tym nie przejmowała.

Gość kasianka
biedroneczko jasne ze mozesz uprawiac seks tabletki dalej dzalaja i nie powinnas sie obawiac ze "wpadniesz"

a jesli wziełam tabse o 7 rano z chlopakiem uprawialam seks kolo 20 i finałem we mnie i po jakiejs godz zwymiotowałam to powinnam sie obaiac ze wpadałam ?

Gość kasianka
nie masz sie czego obawiac.to ze zwymiotowalas nie znaczy ze wpadlas.wszystko powinno byc ok.ka biore juz 3 lata i ze tak powiem caly czas robi maz do srodka i nic nie bylo:)

Gość kasianka
bylam u lekarza i przepisal mi bez problemu zelixe 15 mg?czy ktos bierze taki mocne?jaki ma skutki uboczne???