Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __tylda__

DO WSZYSTKICH DZIEWCZYN KTÓRE MAJĄ PROBLEMY!!! TE WIEKSZE I MNIEJSZE!!!

Polecane posty

Gość __tylda__

Witam wszystkie dziewczyny. Jeśli macie naście lat i jakiekolwiek problemy czy to związane z chłopakami, szkoła, domem, przyjaciółmi, rodzicami, waszym wyglądem badź też bardziej intymne związane z sexem, waszym ciałem itp to piszcie do mnie a zawsze odpowiem na każde pytanie jak najbardziej szczegółowo jak sie tylko da Co prawda nie będę tu na forum ale podaje wam mojego bloga na którym czekam na wasze wiadomości Pozdrawiam Serdecznie ~tylda~ Oto adres: http://onlyforgirls-czylimydziewczyny.blog.o net.pl/ jeżeli macie pytania którymi nie chcecie się dzielić z innymi i nie chcecie ich publikacji to podaję również maila czynnego 24h/dobę tylda@vp.pl

Gość asde
jak zapomniec o bylym?

Gość gfdsaaa
zawahanie pisze się przez H

Gość moj chlopak
jest na wyjezdzie sluzbowym, mam podjerzenia ze mnie zdradza. zlapalam go na klamstwach juz pare razy, co poradzisz?

Gość gfdsaaa
jeszcze z lewej na gorze: Mam 25 lat i swojego bloga przeznaczam tylko i wyłacznie dla dziewczyn:) Postaram sie rozwiązać każdy wasz problem, każde zawachanie. Wiem jak to jest mieć naście lat i wiem że jest ciężko, nieraz sama nie wiedziałam jak sobie radzić z pewnymi rzeczami, dlatego teraz ja chce żeby Wam kochane było łatwiej:)

Gość __tylda__
wiesz..... po pierwsze nalezy odpowiedzieć sobie na pytania w czym i z jakich powodów kłamał?! przykro mi ale cięzko mi cokolwiek jest powiedzieć bo mało wiem o tej historii. Chętnie Cię wysłucham i postaram sie poradzić jakoś ale teraz cięzko mi to zrobić. Pamietaj o jednym: w kazdym kłamstwie jest ziarno prawdy. może kłamał wczesniej żeby Cie przed czymś uchronic? no naprawde nie wiem bo nie jestem wtajemniczona w temat. Pozdrawiam