Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 2 godziny temu A do budy na kasety jakiegoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 2 godziny temu I te gierki takie 9999 tetris i tamagoczi jak bylo modne a w międzyczasie lego dużo zestawów takich malych po 10 50 zl najdroższy chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: To jaki ty rocznik jak pewex pamiętasz 88 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Przed pracom dzisiaj tak napisał: 88 To gdzie pewex coś tu nie gra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 2 godziny temu Ja to pamiętam jako taki fajny długi sklepik z rtv agd tam mieli wszystko z zagranicy tesz nintendo oryginalne pegasusa oryginalne różne rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: To gdzie pewex coś tu nie gra Bo tam był najdłużej pewex później splajtowal 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 2 godziny temu Tam był prestiż, oryginalne kartridże po 4 dychy chyba czy 3 a na targu 10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 553 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Siostry miałem Atari 2600 później pegasusa na komunię se zazyczylem to bylo na topie a później PlayStation na płyty i komputer i PlayStation 2 psp 3 4 chociaż te ostatnie to już sam se zdobywalem Jeszcze po siostrze miałem diskmena różowego Ogólnie moi rodzice byli biedni ale zabawki nam kupowali. Kuzyni mieli atari ale nam nie kupili. Na komunię to właściwie nic nie dostałam bo żeliki mi zjedli kuzyni a kase z komuni mi rodzice wpłacili ma konto z którą nie wiem co due stało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 37 Napisano 2 godziny temu Zgorzelec? Huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 785 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: To jaki ty rocznik jak pewex pamiętasz szybko wyguglałem i pewexy istniały do 1997 (ostatnie 150 sklepów; w 1989 mieli 840 placówek) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: szybko wyguglałem i pewexy istniały do 1997 (ostatnie 150 sklepów; w 1989 mieli 840 placówek) Ja tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, chrobot napisał: Zgorzelec? Huh 1994 gameboy premiera w Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, chrobot napisał: Zgorzelec? Huh Malutki byłem jeszcze jak chciała mi gamboya kupić właśnie tak z 6 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 785 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Ogólnie moi rodzice byli biedni ale zabawki nam kupowali. Kuzyni mieli atari ale nam nie kupili. Na komunię to właściwie nic nie dostałam bo żeliki mi zjedli kuzyni a kase z komuni mi rodzice wpłacili ma konto z którą nie wiem co due stało. piramida finansowa! kasę z komunii odzyskasz tylko jak Twoje dziecko pójdzie do komunii Ja dostałem BMXa, a za kasę komputer (szumnie powiedziane jak na dzisiaj -> chyba 286 i system operacyjny DOS 5.0 - 3 dyskietki i gruba księga, którą potem próbowałem zdeszyfrować ze słownikiem Longmana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 553 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: szybko wyguglałem i pewexy istniały do 1997 (ostatnie 150 sklepów; w 1989 mieli 840 placówek) Też pamiętam że byłam w peweksie I ze takie coś istniało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Ogólnie moi rodzice byli biedni ale zabawki nam kupowali. Kuzyni mieli atari ale nam nie kupili. Na komunię to właściwie nic nie dostałam bo żeliki mi zjedli kuzyni a kase z komuni mi rodzice wpłacili ma konto z którą nie wiem co due stało. Ja chciałem telewizor sony to mi kupili daewoo dlatego dzisiaj kupuje monitory sony wyglądające jakby mały telewizor który wtedy chciałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 785 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Też pamiętam że byłam w peweksie I ze takie coś istniało. ja po ten komputer byłem w Baltonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 553 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: piramida finansowa! kasę z komunii odzyskasz tylko jak Twoje dziecko pójdzie do komunii Ja dostałem BMXa, a za kasę komputer (szumnie powiedziane jak na dzisiaj -> chyba 286 i system operacyjny DOS 5.0 - 3 dyskietki i gruba księga, którą potem próbowałem zdeszyfrować ze słownikiem Longmana Czyli ty miałeś full wypas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: piramida finansowa! kasę z komunii odzyskasz tylko jak Twoje dziecko pójdzie do komunii Ja dostałem BMXa, a za kasę komputer (szumnie powiedziane jak na dzisiaj -> chyba 286 i system operacyjny DOS 5.0 - 3 dyskietki i gruba księga, którą potem próbowałem zdeszyfrować ze słownikiem Longmana No sporo dzieci dostało komputer ale moja siostra piszczala że ciągle u niej chce oglądać bajki i teraz mam PlayStation to będę chciał grać to padło na telewizor tylko mój Później mama się szczycila w pracy że mamy trzy telewizory Dziwne właśnie że nie kupila kompa chyba chciała od takiej dalszej ciotki odkupic ale się pohapaly o cenę bo matka chciała dać 500 a tamta chyba 1000 wolala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Czyli ty miałeś full wypas To było fajnie jak koledzy mieli pcety 800x600 i instalowali gry Chodziłem do nich a sam miałem PlayStation i nie było źle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 2 godziny temu Ktoś pamięta najczęściej krolowal monitor philips taki biały zakrzywiony lekko ale fajny był Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 553 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Ja chciałem telewizor sony to mi kupili daewoo dlatego dzisiaj kupuje monitory sony wyglądające jakby mały telewizor który wtedy chciałem Takie niespełnione marzenie z dzieciństwa. To normalne chyba każdy tak ma. Mi zawsze mówili że nie bede grać w piłkę ale ja sie uparłam i grałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 2 godziny temu Później mój kolega kupił sony 17 a koleżanka 19 to ona miała budżet 5000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 37 Napisano 2 godziny temu ja chcialam dalmatynczyka pamietam i zjadł swoja kupę, troche z nim przerabane było bo wszystkich wkorwiał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 2 godziny temu Dzisiaj to jak 50000 wydać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Takie niespełnione marzenie z dzieciństwa. To normalne chyba każdy tak ma. Mi zawsze mówili że nie bede grać w piłkę ale ja sie uparłam i grałam. No mam już sony 17 i 19 do retro może wystarczy zobaczymy No mi się micha cieszy a poprzednie 5 monitorów lg bo miałem pierwzzego kompa full sjladak ale wszystko lg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Czyli ty miałeś full wypas No mama chciała tego kompa chyba wyczarowac ale ten ciotki dalszej to był na dyskietki dosowaty i nie dogadaly się co do ceny A nowe były zbyt drogie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 2 godziny temu Tam padło chyba że już przestazaly bo pamiętam dopytywala w sklepie komputerowym czy warto odkupic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 785 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Takie niespełnione marzenie z dzieciństwa. To normalne chyba każdy tak ma. Mi zawsze mówili że nie bede grać w piłkę ale ja sie uparłam i grałam. nie będziesz masować mi stóp przez godzinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 2 godziny temu Technologii szybko się zmieniła na graficzny system operacyjny Windows 95 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach