Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
BrzuchataBabkaBoża

Leżak u stypiary

Polecane posty

1 minutę temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał:

Siostry miałem Atari 2600 później pegasusa na komunię se zazyczylem to bylo na topie a później PlayStation na płyty i komputer i PlayStation 2 psp 3 4 chociaż te ostatnie to już sam se zdobywalem

Jeszcze po siostrze miałem diskmena różowego 

Ogólnie moi rodzice byli biedni ale zabawki nam kupowali. Kuzyni mieli atari ale nam nie kupili. Na komunię to właściwie nic nie dostałam bo żeliki mi zjedli kuzyni a kase z komuni mi rodzice wpłacili ma konto z którą nie wiem co due stało.

7 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał:

To jaki ty rocznik jak pewex pamiętasz

szybko wyguglałem i pewexy istniały do 1997 (ostatnie 150 sklepów; w 1989 mieli 840 placówek)

5 minut temu, Onaaaa napisał:

Ogólnie moi rodzice byli biedni ale zabawki nam kupowali. Kuzyni mieli atari ale nam nie kupili. Na komunię to właściwie nic nie dostałam bo żeliki mi zjedli kuzyni a kase z komuni mi rodzice wpłacili ma konto z którą nie wiem co due stało.

piramida finansowa!

kasę z komunii odzyskasz tylko jak Twoje dziecko pójdzie do komunii 😜 

Ja dostałem BMXa, a za kasę komputer (szumnie powiedziane jak na dzisiaj 😉 -> chyba 286 i system operacyjny DOS 5.0 - 3 dyskietki i gruba księga, którą potem próbowałem zdeszyfrować ze słownikiem Longmana 😄  

9 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

szybko wyguglałem i pewexy istniały do 1997 (ostatnie 150 sklepów; w 1989 mieli 840 placówek)

Też pamiętam że byłam w peweksie I ze takie coś istniało.

10 minut temu, Onaaaa napisał:

Ja chciałem telewizor sony to mi kupili daewoo dlatego dzisiaj kupuje monitory sony wyglądające jakby mały telewizor który wtedy chciałem 

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Też pamiętam że byłam w peweksie I ze takie coś istniało.

ja po ten komputer byłem w Baltonie

5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

piramida finansowa!

Ja dostałem BMXa, a za kasę komputer (szumnie powiedziane jak na dzisiaj 😉 -> chyba 286 i system operacyjny DOS 5.0 - 3 dyskietki i gruba księga, którą potem próbowałem zdeszyfrować ze słownikiem Longmana 😄  

Czyli ty miałeś full wypas 😆

5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

piramida finansowa!

No sporo dzieci dostało komputer ale moja siostra piszczala że ciągle u niej chce oglądać bajki i teraz mam PlayStation to będę chciał grać to padło na telewizor tylko mój 

Później mama się szczycila w pracy że mamy trzy telewizory 

Dziwne właśnie że nie kupila kompa chyba chciała od takiej dalszej ciotki odkupic ale się pohapaly o cenę bo matka chciała dać 500 a tamta chyba 1000 wolala

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

To było fajnie jak koledzy mieli pcety 800x600 i instalowali gry 

Chodziłem do nich a sam miałem PlayStation i nie było źle 

6 minut temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał:

Ja chciałem telewizor sony to mi kupili daewoo dlatego dzisiaj kupuje monitory sony wyglądające jakby mały telewizor który wtedy chciałem 

Takie niespełnione marzenie z dzieciństwa. To normalne chyba każdy tak ma. Mi zawsze mówili że nie bede grać w piłkę ale ja sie uparłam i grałam. 

ja chcialam dalmatynczyka pamietam i zjadł swoja kupę, troche z nim przerabane było bo wszystkich wkorwiał

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Takie niespełnione marzenie z dzieciństwa. To normalne chyba każdy tak ma. Mi zawsze mówili że nie bede grać w piłkę ale ja sie uparłam i grałam. 

No mam już sony 17 i 19 do retro może wystarczy zobaczymy 

No mi się micha cieszy a poprzednie 5 monitorów lg bo miałem pierwzzego kompa full sjladak ale wszystko lg

12 minut temu, Onaaaa napisał:

No mama chciała tego kompa chyba wyczarowac ale ten ciotki dalszej to był na dyskietki dosowaty i nie dogadaly się co do ceny

A nowe były zbyt drogie 

5 minut temu, Onaaaa napisał:

nie będziesz masować mi stóp przez godzinę

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować