Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradziłem

zdradziłem???

Polecane posty

Gość zdradziłem

Ostatnio miałem intymną sytuację...tzn wszedłem na chwilę w moją przyjaciółke..ale wycofałem się...kac morlany...zdrada(mam żonę)... jest mi głupio...nie wykonałem ruchów na ułamek sekundy weszłem w nią... zdardziłem? jak uważacie?męczy mnie to...

Gość srala morala
kretyn z ciebie!

Gość joannnnak
ale o tym to ty jej lepiej nie mow...

Gość un
wcale. powinieneś powchodzić tak na chwile i w inne

Gość wczesniej musiała
byc tez jakas gra wstepna..dotyk pocałunki.,.. i to juz otoczka zdrady i zdrada sama w sobie..a co toz a róznica czy ruchałes ja sekunde czy caly dzien..zamoczyłes?? zamoczyles..ewidentnie zdrada!

Gość srala morala
hahaha, slowo daje, dawno juz sie tak nie usmialam!

Gość zdradziłem
Hymm...nie wiem czuje moralniaka-przyjuaciółka jest megaseksowna dziewczyna i popęd zrobił swoje... żone kocvham nad życie,...imo,że kłocimy sie ostatnio

Gość zdradziłem
Ja pytam serio.

tez mi wymowka, ze sie klocicie ostatnio, a jak byz sie czul gdyby ona cos takiego zrobila, no tylko na chwilke ? coo ? ;-o

Gość zdradziłem
Przepraszam..topie smutki z alkoholu dzisiaj. Wybaczcie. :(

Gość _abracadabra_
A jak można to inaczej nazwać? i sory że tak wprost spytam ale jakim cudem przebywając z przyjaciółką i "rozmawiając" włozyłeś członka do jej cipeczki hmm? bo ja tego nie rozumiem i co wogóle ona na to?

Gość un
baranie jeszcze pytasz serio? WSADZIĆ UMIESZ A NIE WIESZ CO TO ZDRADA??? TO JEST ZDRADA

Gość na serio to
zdradziles i jeszcze sie glupio pytasz? A my tu mamy ci dac rozgrzeszenie? A w przyjaciolke to tak bardzo przez przypadek wszedles na chwilke?

Gość ona18latek
no zdradziles fakt ale podziwiem ze umiales wtrakcie przerwac.mysle ze bym to wybaczyla :)

chociaz sie glupio nie tlumacz sam przed soba i swoja kobieta ze to przez klotnie przez jej ozieblosc, czy poczucie odrzucenia takie tlumaczenie jest do dupy i madrej kobiecie od takich bzdur cisnienie skoczy zdradziles bo ci sie jebac chcialo, twoj wacek chcial poznac "nowa twarz" :D sam jestes temu winien i przyjmij to do wiadomosci

Gość ona18latek
w porownaniu do tych gnojkow ktozy notorycznie zdradzaja to jestes w miare wporzadku.ale pamietaj wiecej tego nie rob i bedzie ok:)

Gość krolelka deszczu
Gdyby w twoja zone szedl ktos tylko na chwile to co?nie uwazalbys,ze to zdrada.Odpowiedz sobie na to pytanie i nie bedziesz musial sie pytac nas.

Gość wyglada na prowokacje

Gość zdradziłem
Hym dziękuje za opinie. Jestesmy 6 lat małżenśtwem ato moja przyjaciółka (znamy sie od 2 lat razem pracujemy)...zawsze mi się podobała ale starałem się panowac.Wczorajszy wieczór byłem u niej oddac materiały do pracy bo wyjechałem słuzbowo(teraz jestem na kursie już własnie)...trosske alkoholu(2 lampki wina)..mila atmosfera i ona obok i stało sie. całowaliśmy sie..dotykalismy....rozebralismy...dzialalem jak narwany wstyd sie prznac ale dawno nie czułem takiej satysfakcji..i stało sie i dop wtedy dotarło do mnie co robie i zaprzestałem. Ona>?-powiedziala ze chcialaby sie kochac..odmowilem mimo ze jest super-nie potrafilem.Zrozumiala.

Gość zdradziłem
Przyjaciółka jest ode mnie młodsza o 9 lat.i jest osoba wolną. Zdrówko!- picie to chyba już jedyna opcja dzisaj jestem sam...:( Zona dzieci w doomu...czekaja z utesknieniem a ja mecze sie z takim dylematem. +++++++ to nie jest prowokacja,.

Gość ona_żona
jesteś zwykłą meśka dziwka!!! teraz możesz nazwac siebie jak każdą kobiete która pruje się na lewo i prawo! czy zwykłe szmacicho kurewka czy inaczej jakoś jak wolisz wybierz sam!

Gość srala morala
hahaahhahah, co za dupek z ciebie! mam nadzieje, ze cie rzuci w pizdu!

Gość wyglada na prowokacje
A ty moze przypadkiem nie jestes tym facetem od minety z laska z pracy???

Gość zdradziłem
Myślę że emocjonalnie związałem się z ta 2 kobieta moja przyjaciółka- i ta sytuacja nie była dla mnie skrepowaniem.jednak...