Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boze juz odchodze od zmyslow

czy to ciaza??

Polecane posty

ehh bedzie konkretnie, musze sie wygadac! ponad miesiac temu chlopak spuscil sie na moj brzuch. poszlam sie umyc. namyslilam sie i splukalam, jednak ta woda ze splukiwanym nasieniem poleciala ciurkiem po moim sromie. tam tez sie umylam (woda z mydlem). potem dostalam okres (po 32 dniach a zawsze mam 29-30) i trwal tylko 4 dni (zawsze gdzies z 6). po skonczeniu okresu boli mnie codziennie glowa, rano nie moge wypic kawy tak jak wczesniej. smakuje mi ale mam od razu nudnosci. ogolnie czuje sie dosyc oslabiona.. czy to moze byc ciaza? boze.. moim zdaniem to niemozliwe ale juz zaczyna mnie to denerwowac, nie daje mi kompletnie spokoju :( przez ostatnie 2 miesiace bralam tetracykline na tradzik i czesto bolal mnie zoladek po zazyciu tabletek ale normalnie pilam kawe, a ak skonczylam to zaczely sie te bole zoladka i wymioty.. niech ktos odpowie :( robic test?

nie namyslilam tylko namydlilam* ;) :/ ogolnie czuje sie troche jakas oslabiona, czesto sikam :(

Gość nieklientka solarium
jest chyba 1% ,ze jestes w ciąży!

Gość a my to wróżki czy jak
są podstawy do obaw więc zrób test, szanse małe ale zawsze mozesz być tą jedną na sto

Gość Ejjjj ____________
Hmm mozesz byc w ciazy !

Gość dzidka243
bez obrazy,ale czy ty jestes taka glupia,czy ten tekst to prowokacja???? zal mi was,glupie dziewczyny,seksic sie potraficie,ale wiedzy zadnej,kompletnie zadnej...

Gość www afrodyta
na pewno nie jestes, a jak juz tak panikujesz to zrob sobie test i nie zawracaj ludziom glowy takimi duperelami

nie obrazajcie mnie, przeciez napisalam ze wg mnie to niemozliwe ale moze istnieje jakas szansa? ze stresu ludziom przychodza bardzo rozne rzeczy do glowy, nie przejmowalam sie tylko jak mi sie okres zaczal spozniac 3 dni to ogarnal mnie strach, plus dziwne samopoczucie. czy nie potraficie sie postawic w czyjejs sytuacji? afrodyto, nie chcesz- nie odpowiadaj, troche kultury

to nie jest ciazna na 100%, spokojnie :) to ze woda z nasieniem splynala Ci po sromie to jeszcze nic, bo sama az tak daleko sobie nie dojdzie :P Przedewszystkim przestan sie stresowac, bo wtedy wszystkie objawy sie nasilaja i jeszcze bardziej wkrecasz sie sama uszy do gory :)

Gość lepiej zrób test
po co się martwić tak długo, a tak będziesz wiedzieć, po takim czasie na pewno ci wykarze. to jest mało prawdopodobne, ale zawsze jest jakiś procent. ja jestem spokojna bo biore tabsy, a ty chyba nie???niektóre dziewczyny mają tak że szybko zachodzą, wystarczy minimalna ilość lub wogóle, raz dwa i już, na przykład ja!!!. a inne laski nawet jak do środka się spuści to nie zachodzą. zrób test lepiej. objawy są podobne, ale to może być też zmęczenie wiosenne i inne takie