Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swwannnyyy

Podstawowe wyksztalcenie a szpan

Polecane posty

Gość swwannnyyy

bylam dzis swiadkiem rozmowy urzednika z Urzedu Pracy a laską-tak laska-dziewczyna zadbana, blondi ,dlugie nogi odwalona i sie okazalo ze podstawowke skonczyla a jednoczesnie miala wysokie mniemanie o sobie-chwalila sie ze zna dw jezyki ale kto taka do roboty przyjmie-dla mnie to obciach skonczyc tylko podstawowke-miala 30 lat dodam

Gość bilibiiikka
napewno jakas cichodajka jezdzi za granice i ma kase na ekstra ciuchy

Gość y5y
i tak głosiła wszem i wobec ze jest po podstawowce?

Gość swwannnyyy
nie glosila tylko do bylo w Posrednictwie pracy i ja za nia stalam -slychac co kto mowi a laska uwazala sie za Bog wie kogo

Gość mam faceta
No i co ze po podstawowce?? Taka osoba moze czasami wiecej wiedziec i umiec niz osoby wyksztalcone

Gość babbaamaaaaa
bez przesady -jeśli ktoś konczy tylko podstawowke to głąb bo nie ma ambicji-jakie to wogole wychpwanie-nie wyobrażam sobie by nie iść do szkoły

Jeszcze nie spotkałam dziewczyny po podstawówce z dużą wiedzą, a znam takie...jedna moja była przyjaciółka i druga kumpela, która nie skończyła średniej bo jej się nie chciało. Niestety poziom wiedzy takich ludzi jest niski i nie powiesz mi, ze wiedzą więcej niż wykształceni, choćby po technikum czy liceum...

Gość a ja pracuje w banku
i przychodzi kilku chłopców studentów placić za naukę, brud za paznokciami, sygnety na palcach a 600 słownie piszą szejset !

Gość swwannnyyy
ona nie udawal pewnej siebie-po prostu miala kase i nie uwazala ze brak wyksztalcenia to jakas żenada-przynajmniej dla mnie to straszne po prostu teraz liczy sie tylko kasa

Gość mam faceta
a ja znam osobe ktora skonczyla tylko podstawowke i umie naprawde duzo. interesuje sie histoia, uczy jezykow i jest naprawde inteligenta. A do szkoly nie poszla, o nie chcialo jej sie, wolala uczyc sie sama

Gość szananaaaana
po podstawowce to sa albo dziwki, albo tumany-ewentualnie matki z dziecmi

powiem Wam jak ja to widze na przykłądzie własnie mi znanych osób. Są pewne siebie bo muszą takie być. Wiedzą, że "czegoś" w życiu im brak. Trudno przecież jest spotkać osobę w dzisiejszych czasach, która skończyła podstawówkę. Ludzie jak się poznają to gadają o szkole, studiach itp. I co taka osoba ma mówić????? Nic. Kłamie. I to za każdym razem, więc ma kompleksy. Tylko żeby podnieść swoją wartość to chcą dobrze się ubierać, mieć spaloną od solarium buzię i tipsy. TO im dodaje animuszu bo tylko na facetów z sygnetami mogą liczyć, im nie trzeba dziewczyny ze studiami mądrzejszej od nich. Chociaż obydwie moje kumpele mają obecnie facetów po studiach....oj dziwny jest ten świat :p

Moje kumpelki to niestety tumany i lenie. Żyją ze sponsorstwa swoich facetów. A jedna ma dwójkę dzieci każdy z innym i z trzecim siedzi :O szkoda słów na takie małe móżdżki. Qwertz a znasz chociaż taką osobę po podstawówce? ROzmawiałas z kimś takim kiedyś? Naprawdę nie widzisz róznicy? Nie wierzę.

Gość szananaaaana
po prostu trafiliscie w sedno faceci lubia takie puste lale bo po co im madre babki wiec takim tumokom wydaje sie ze sa super

Gość szananaaaana
hilarcianka- ty mądrościa nie grzeszy takie chamstwo bije z twoich wypowiedzi ze szok i co sie do mnie dowalasz-dla mnie podstawowe wyksztalcenie w mlodym wieku to obciach a co dla ciebie jest priorytetem?

Tak,zdecydowała o tym bo była leniem po prostu i była głupia. Gdyby zdecydowała tak bo jej z tym dobrze to dzisiaj nie kłamałaby nikomu, że skończyła liceum i ma maturę. Ma możliwość iść się uczyć, bo wiele jest szkół maturalnych dla pracujących itp, ale jej się nie chce bo nawet wiadomości ze zrozumieniem nie potrafi oglądnąć. A niech sobie robią jak chcą zresztą, olewam to.

Gość matko jaki wielki problem
pełne podstawowe, dwa języki zna, dobrze ubrana = prostytutka

Gość masiczka
oj ale zazdrosc przemawia hahaha no tak...co z tego ze masz to wyksztalcenie skoro faceci i tak wola laski po podstawowce ktore sa ladne a nie pasztety z wyksztalceniem hahahahaah zabolało??!!! napewno. i wiesz powiem ci ze znam osoby po podstawowce i wierz mi ze nie jeden im cholerie zazdrosci obycia i inteligencji ,,,,nie mowiac o tym ze woleli odrazu zaczac prace niz udawac wielkich uczonych...i oni teraz maja kase i nie musza sie martwic o to ze nie maja na czynsz,,,bo mieszkaja w takich domach ze by ci kopara opadla. jak wogole mozesz tak generalizowac i oceniac po wyksztalceniu,... nie wspominajac o tym ze roznie sie zycie uklada i nie kazdy moze sie w spokoju uczyc i zdobywac wyksztalcenie.niektorzy nie maja takiej szansy.... ale co ty o tym mozesz wiedziec bananowcu

Gość ninnaaaaa 25
nie trzeba na sile konczyc studiow by sie dowartosciowac ale nie ma dla mnie w tej chwili sytuacji gdzie nie mozna skonczyc chocby zawodowki- a takie panny wyfiokowane to niby skad maja kase: pewnie sa sponsorowane bo przeciez autorka tego topiku pisala ze laska jest bezrobotna

Gość karisia
eh .... oj moze kiedys poznasz ludzi po podstawowce ktorzy beda cie przerastac pod kazdym wzgledem.teraz sa studia i licea prywatne ..wiesz bylam w takim.płace i mam papierek.i nic nikogo nie obchodzi ze nic nie umiem , ale co z tego płace i mam wyksztalcenie.na dziennych nie jest lepiej

Gość karisia
ustalmy jedno...o kim mowa w temacie. bo ja mowie o ludziach (dziewczynach) ktore nie sa sponsorowane a pracuja same na siebie a tak sie zycie ulozylo ze akurat nie maja wyksztalcenia i nie mowie tu o lenistwie

Gość ninnaaaaa 25
masiczka -ja mam powodzenie i dla mnie osoba z podstawowym jest nikim owszem sa osoby z wyksztalceniem i glupie ale po podstawowce???? toz to jakies żęnujace

Gość nuanisj
ja mysle ze poprostu dziewczyna ktora spotkala aytorka topiku byla od niej o niebo ladniejsza i bardziej pewniejsza siebie...z tad ta zazdrosc .gdyby panna byl taka sobie to by na nia nie zwrocila uwagi i by caly dzien nie przeżywala hahaha

Gość nuanisj
ninnaaaaa 25-oj dzieczynko malo wiesz..... malutko. niech cie bog ma w opiece bo z takim podejsciem i pogladami to ci wspolczuje.

Gość swwannnyyy
widze ze sie temat rozwinal nie byla ode mnie atrakcyjniejsza-byla pewna siebie i wysztafirowana ale ja nie narzekam na swoj wyglad uderzylo mnie to ze mozna byc po podstawowce i sie wcale tego nie wstydzic nie przezywam tego tylko zastanawiam sie skad sie bierze pewnosc siebie u takich ludzi

Gość asy83
wita, w moim zakładzie jest 60 osób z czego 15 ma tylko wykształcenie podstawowe i zawsze te osoby mają najwięcej do powiedzenia, uważam że po prostu greków udają żeby właśnie się dowartościować

Gość tatjsik
oj was to naprawde cos boli hahaha no tak....uczyło sie to tyle lat i h.u.j. z tego ma ... a ludzie po podstawowce sobie radza i sa pewnieisi siebie...

Gość juakka
niech sobie radza a i takobciach byc po podstawowce