Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24-latek

Nana! na! na! na! Mam coś czego większość z was nie ma!

Polecane posty

Gość a ja mam przed sobą
1 piwo 2 piwo 3 piwo 4 piwo 5 piwo etc

Gość dyrektor
24 latek ,nie wiadomo ,nie wiadomo

a ja mam przed sobą cudowny sex dziś w nocy z moim cudownym mężczyzną, mam więc coś czego ty nie masz a o czym marzysz :p

a ja powiem, że to, że masz to przed sobą o niczym nie świadczy, bo może się okazać, że w ogóle nigdy tego nie przeżyjesz i to już nie jest takie wspaniałe... ja mam większość z tego za sobą, za to mam przed sobą dużo pierwszych rzeczy z Nim, właśnie z NIM :) i już nie mogę się doczekać :)

Gość dziara
ja pierdolę chłopak ma dobry dzień a to przylazą takie co już trzy razy zaruchały i się wywyższają

a ja mam za to cos to czego ty nie masz...mam to wszystko za soba i mnostwo milych wspomnien z tym zwiazanych :)

niech sobie ma dobry dzień... ja też mam dobry dzień,a tu przychodzi jakiś i mi mówi, że on ma lepiej, bo ma przed sobą to co ja mam za sobą.... wszystko działa w 2 strony niestety

jednym słowem jakis lamus z Ciebie miec 24 lata i nie miec nawet jednej dziewczyny haha dobre!!! nie wierze ze to tak z wlasnej woli nie robiles jeszcze nigdy tych rzeczy po prostu zadna Cie nie chce!!albo z Toba cos nie tak...ale masz racje pocieszaj sie tak dalej

a ja mam tylko wspomnienia tych punktów.które juz nie wrócą..i chyba bede musiał żyć wspomnieniami do konca mych dni...bo nowa miłosć nie przyjdzie wniosek z tegop, milosc mam wiec ZA SOBĄ.. czas umierać ? :(

Gość do gory