Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annavel

badania hormonów państwowo odezwijcie sie

Polecane posty

dziewczyny, które robiły hormony powiedzcie mi jak to jest jak robiłyście badania to płaciłyście za nie czy państwowo wam zrobili te hormony bo mnie lekarze robia wielkie problemy dermatolg wysłał mnie do ginekologa ginekolog do innego dermatologa, zeby mi potwierdził diagnoze .nie wiem po co skoro moja derma mu napisała co mi jest i co biore.......ale lekarz nie wiedział co to izo a moje tłumaczenia ***** go obchodziło no i co stwierdził ze jak od dermy pojde do niego i ona stwierdzi ze hormony trzeba zrobic to wtedy on połozy mnie na 1 dzień w szpitalu zeby mi zbadac bo jak sie okazało jakbym z poradni chciała sobie badac hormony to jednorazowo moge jeden hormon czyli eby zbadac 5 hormonów musiałbym isc do gina 5 razy ja pie**ole słów brak pie**ole cała słuzbe zdrowia!!!!!! ja wiem ze badania sa drogie ale nie lubie jak sie robi ze mnie debila i sie mnie wysyła od jednego do drugiego wczesniej juz pisałam o poprzedniej wizycie u pani G., która tez zlała sprawe......... przepraszam ze pisze na ogólnym ale tu siedzi wiecej osob

Gość robiłam hormony
miesiąc temu, pobrali mi jednorazowo wielką strzykawę krwi i zbadali wszystko od razu. Robiłam państwowo, ale to jakiś program badań był czy coś dla ochotników. przy okazji sobie coś tam sprawdzali, jakiegoś leku szukali :) Nie płaciłam za to, ale z tego co wiem już się te badania skończyły.

dziewczyny napeno niejedna z was miał robione hormony FSH. LH, estrogen testosteron itd pytam sie czy kazali wam płacic czy miałyscie darmo wykonane

Gość ja miałam
robione hormony w poradni ( 8 hormonów ), skierowanie od lekarza ginekologa. Po miesiącu skierowanie do szpitala na badania kolejnych kilku hormonów ( wcześniejsze badanie nic nie wykazało - wyniki prawidłowe ). Wszystko zalezy od lekarza i schorzenia z którym przychodzisz.

Gość ja miałam
wszystko bezpłatnie może postaraj się zorientować, jaki lekarz w Twoim mieście mógłby Ci takie skierowanie dać. Przed moją obecną lekarką nie mogłam się doprosić nawet o jeden hormon:(

poszłam do matki polki w łodzi wiec wydawało mi sie ze nie bedzie problemów i lekarze beda normalni

Gość Księżyc .........
jeżeli ma się jakieś problemy hormonalne - idzie się do endokrynologa a ten wypisuje skierowanie do szpitala. Na ogół bada się osiem hormonów, krew jest pobierana kilka razy pierwszego i drugiego dnia wypis dostaje się drugiego albo trzeciego.

Gość chora
Ja własnie wróciłam teraz z 2 ipol dniowego pobytu w szpitalu na Karowej w Warszawie gdzie mialam non-stop pobierana krew w celu zbadanie poziomu hormonow. Kolejna wizyte mam za dwa tygodnie i wszystko za free.