Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladka***

fun club czekolady

Polecane posty

Gość czekoladka***

Moi drodzy, moje drogie jeśli macie ochotę zapraszam na topik o wspomnianym przeze mnie w temacie artkule spozywczym. Napiszcie które czekolady ( jakich firm) lubicie najbardziej, jak często jecie czekolade i takie tam, może to nie fascynujący temat, ale potrzebne mi to do szkoły:/ będe bardzo wdzieczna za wpisy:)

milkaaaaaaaaa:D moja ulubiona czekolada,szczególnie truskawkowa a no i jogurtowa też jest pyszna:] milka jest najlepsza bo najmleczniejsza i słodziutka mniam:) ja czekolade jem codziennie:P

Gość wylogowany kfiatusek
czekolada pomarańczowa Wedla ;)

Gość czekoladka***
dzieki za wpisy:) a napiszcie cos łakomczuchy o częstotliwości pożerania czekolady, raz w tygodniu, codziennie, czym sie kierujecie kupując czekolade- ceną, jakością, reklamą??

Milka z orzechami i biala. alpen gold tez sa dobre- z orzechami oczywiscie. nie lubie z rodzynkami- sa jak wrzod na dupie

a i jeszcze taka nie pamietam jak sie nazywa, co sa takie kostki oddzielne, z gwiazdka na gorze

a i jeszcze taka nie pamietam jak sie nazywa, co sa takie kostki oddzielne, z gwiazdka na gorze, mniami:)

Gość czekoladka***
„Naprawdę silny jest ten, kto potrafi połamać całą tabliczkę czekolady i zjeść tylko jeden kawałek” Judith Viorst co wy na to?? :p ja sie z tym zgadzam w pełni

Gość Najlepsze LINDT

tez zjadam cala od razu, bo ciezko sie powstrzymac wiedzac ze jest w poblizu. do niedawna potrafilam codziennie zjesc tabliczke czekolady albo i wiecej ale na szczescie sie juz ograniczylam

ja się kierują głównie jakością jak mam zjesc czekolade za 1zł czy 3 zł to skoro za 3 zł jest lepsza to ją kupię i zjem:] no ja zjadam tak kilka kosteczek dziennie czasem całą :P

a jak sie uwolnic od jedzenia tych słodkośći ja chyba jestem uzależniona a chciała bym przestac p[rzez to nie moge schudnąć

nie moge żyć ani jednego dnia bez czegos słodkiego ! Uwielbiam czekoladke zwłaszcza taką z całymi orzechami oraz inne słodkości oparte na czekoladzie. Słyszałam żę można ograniczyć chęć jedzenia słodkiego jedzać chrom czy to prawda?

Gość czekoladka***
a moze jest jakaś reklama czekolady która szczególnie wam sie spodobała, nakłoniła do kupna?? piszcie kochani coś bo to mi bardzo do szkoły potrzebne- help me:P

Gość staraalejara
ja objadam sie czekoladą mniej wiecej 2 razy w tygodniu, to silniejsze ode mnie:Pprzynajmniej lubie to sobie wmawiac

Gość gośka...
a ja nie lubie czekolady, nigdy nie lubiłam, nie wiem czy jestem jakaś nienormalna czy co, jak komuś to mówie to wszyscy sie strasznie dziwia, ale nprawde nie wiem co ludzie widza w czekoladzie

Biala czekolada i tak zawsze bedzie najlepsza ;) A tak pozatym to angielska cadbury :P Nie wiem czy próbowaliście ale jest pyszna ;)

a najlepsza to jest biala z orzechami:P i takimi chrupkami. ale bym sobie zjadla