Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NEED HELP

POTRZEBUJĘ SZYBKIEJ OD.NA PYTANIE ODNOŚNIE BILETU MIESIĘCZNEGO!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość NEED HELP

JAKI TO JEST BILET SIECIOWY??? JESTEM Z KATOWIC TZN.ZE BEDE NIM MOGŁA JEŹDZIĆ W KATOWICACH,ALE I OKOLICZNYCH MIASTACH??? CO W TYM PRZYPADKU OZNACZA "SIEĆ"?

Gość po mojemu to
jeswt zwykły bilet miesięczny obowiązujący w kzkgop najlepiej wejdź na stronkę kzkgop i obczaj

Gość NEED HELP
ZWYKŁY TO TAKI NA 1 MIASTO - ZAWSZE TAKI KUPOWAŁAM I TAM SIE WPISYWAŁO MIASTO W JAKIM BEDE JEZDZIŁA,A TEN JEST DROŻSZY I PISZE ZE OBOWIĄZUJĄCY W CAŁEJ SIECI:( I TERAZ NIE WIEM CZY MOGE DZIS JECHAC NA NIM DO CZELADZI CZY NIE:/

Gość luthien----24
możesz na nim jeździć w całym kzkgopie - ja jestem z zabrza i mogę jeździć po zabrzu, gliwicach, katowicach ... po wszystkich miastach w których jeżdzą autobusy i tramwaje z kzkgopu

Gość NEED HELP
NO TO JEDNAK DOBRZE MYŚLAŁAM:0 ALE BARDZO DZIEKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość luthien----24
tylko sprawdź do czego wsiadasz ;) nie wiem jak jest w czeladzi, wiem że np. w rybniku nie jeżdzą autobusy z kzkgopu tylko z jakiejś innej firmy i tam np. te bilety nie obowiązują ;) pewnie o tym wiesz ale tak żebym miała spokojne sumienie :D

na sieciowym mozesz jezdzis po wiecej niz 2 miasta (do zabrza,gliwic,bytomia,chorzowa) wszedzie!

wszedzie ale tylko kzk (nie mozesz na tym bilecie jezdzic Jaworznickim czy Tyskim autobusem)