Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kambucha_tychy

bezsilnosc ...............

Polecane posty

Gość kambucha_tychy

co mam zrobic? sama wychowuje 13 letniego syna, on wciaz choruje, mial juz dwa razy zapalenie pluc, wciaz zapada na przeziebienia, probowalam juz wszystkiego.... blagam, moze ktos wie, jak mozna uratowac taki slaby organizm :(

Gość sealqila
poszukaj dobrego lekarza- wydaj troche na dobre leki uodparniajace

Gość kambucha_tychy
lecze dziecko u najlepszego, slysze ze z tego wyrosnie. KIEDY??????????????? JA JUZ NIE MAM SILY, NIE MAM JUZ PIENIEDZY !!!!' WYC MI SIE CHCE, BO ZNOWU JEST BLISKI ZAPALENIA PLUC

Gość może jest alergikiem
moja siora tak chorowała i ciągle jechała na antybiotykach aż się okazało, że ma alergię dosłownie na wszystko. na jedzenie, pióra, kurz, sierść, pyłki... dostawała ataków astmy, ale wcześniej non stop kichała, miała gorączkę, zapalenie oskrzeli a lekarze wciskali w nią antybiotyki. możesz też synowi zrobić wymaz z gardła, bo on może ma gronkowca czy innego stwora co w nim mieszka i stąd te choróbska. ale wymaz zrób na nfz, bo prywatnie badanie u nas w przychodni kosztuje 120 zł.

Moja córeczka miała to samo. Często chorowała na zapalenie płuc. W tamtym roku nasza pediatra wzięła ją do szpitala. Mała miała robioną min. tomografię komp. płuc. Wynik nas załamał. Córeczka miała zaczopowane płuco. Właściwie to płuco nie pracowało. Pod narkozą zrobili jej laparoskopię, chyba tak to się nazywa. W każdym bądź razie wyjęli jej ten czop ropny i od roku jest zdrowa. Wcześniej chorowała kilka razy w roku.

Gość kambucha_tychy
:(( dziekuje, zrobie te badania jak wyjdzie z tego, co teraz go dopadlo :((

Moj syn tez mial sklonnosc do chorowania (4 dni w szkole- tydzien zwolnienia) i tak w kolko. Az ktoregos dnia kolezanka polecila mi tran w kapsulkach . Od tamtej pory syn choruje sporadycznie 2,3 razy w roku. Sprobuj :)

Gość zaczerwieniony posladek
osobiscie polecam ECOMER moj tez czesto chorowal, jak zaczelam mu to podawac pokichuje raz na pol roku

Poza tym warto zaszczepic przeciw grypie -jak kazda szczepionka ma swoje wady, niemniej jednak osobiscie widze duzo wiecej zalet. Wiec warto to sobie przemyslec.

Kambucha, nie załamuj się. Wiem że jest ci ciężko, nie potrafię Cię pocieszyć bo nic i nikt nie cieszy tak jak dziecko ale spróbuj być silna. Nie wierz w to że lekarz jest najlepszy, idź do innego a jeśli będzie trzeba znowu idź dalej. Znajdziesz lekarza, który wam pomoże.

Gość viola_2
ja tez chorowalam tak do 18 r.z a potem wszystko minelo. Nie faszeruj go za bardzo antybiotykami, mi niestety dawali baaardzo czesto . jak sie tylko da pytaj o cos zastepczego. wyrosnie z tego:-)

Wszyscy wiemy że o szczepionkach chodzą rózne pogłoski. Ja szczepiłam wszystkich 2 lata temy, po miesiącu wszyscy chorowaliśmy na... grypę. Potem znowu... To tylko strata pieniędzy ale to tylko moje zdanie.

grubaska77-ale czy nie zauwazylas, ze mimo wszystko po szczepionce lagodniej przechodzisz te objawy? Nie wspomne ,ze szybciej dochodzi sie do zdrowia. A co do finansow, to mysle koszt ok. 30zl. na szczepionke (na rok) to nie jest az tak duzo. :)

Gość kambucha_tychy
pieknie wam dziekuje, naprawde dzis szlam do pracy i w duszy wylam :( Juz tyle przeszlismy razem z synem...i mimo ulywu czasu wciaz pod gorke :(( dziekuje za rady pozdrawiam

KORALA, może koszt nie jest duży ale nam nie pomogła. Wydaje mi się że wręcz przeciwnie, teraz choroba przebiega bardziej drastycznie bo zawsze mamy bardzo wysoką gorączkę a to już kompletnie zwala nas z nóg.

grubaska77-ale z tego co wiem goraczka to objaw walki naszego organizmu z choroba. :) Zastanawiam sie czy przypadkiem nie mialas zlego rodzaju szczepionki? jest tego tak duzo ,ze czlowiek robi sie coraz glupszy ;)