Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meggi111507

co robic zeby wrocil

Polecane posty

Gość meggi111507

pomozcie co mam zrobic zeby wrocil maz 2 miesiace temu urodzila nam sie corcia a on se polazl do kochnki i co mam robic zostawil nas jest ciezko

Gość meggi111507
to nie tak ja wiem ze on mnie kocha i sam to tez mowi ale cos go chamuje a ja nie wiem co i nie chce mi powiedziec do corki przychodzi odwiedza ja i wiem ze jest cos nie tak

Gość taa praca przy dziecku go
hamuje, odpowiedzialnośc go hamuje... jak bym kopnęła w tyłek toby sie na przeciwległym plocie/bloku/domu (własciwe wybrać) oparł. :O

Gość bernardyna3000
kochana, to jest skurwysyn i jesli nawet wroci- jak sie bedziesz czula? zaufasz mu jeszcze? takich gnoi to ja bym spuscila w klozecie, a Tobie zycze, zebys znalazla faceta, ktory Cie pokocha!

Gość gosik2008
dlaczego chcesz, zeby wrocil?

Mowi ze kocha a swoim zachowaniem pokazuje cos zupelnie innego. Wierzysz w to co mowi czy w to co teraz czujesz? w ten bol? Mysle ze bol jest bardziej realny od jego slow.

Gość meggi111507
wiesz w zasadzie sama niewiem dlaczego chcem zeby wrocil moze to przyzwyczajenie

Gość gosik2008
gdyby w moim malzenstwie chodzilo tylko o przyzwyczajenie, to nie chcialabym zeby wracal po odejsciu do kochanki. z czasem od wszystkiego mozna sie odzwyczaic