Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewytrzymalski

Czy jestem Zboczony ????

Polecane posty

Gość Niewytrzymalski

Mam pewien problem ze sobą, otóż czasem gdy ide po ulicy lub gdy stoje w kolejce, w autobusie, w kazdym razie w miejscu publicznym, jak widze jakąś ladną dziewulke kobieciulke biedną, to czasami udaje ze niby ide w inną strone i nie patrze na nią....i nagle atakuje z nienacka, daje buzi w policzek i spierdalam. Nie moge z tym walczyc to silniejsze niz ja bo wiele z was ma bardzo miluchne buźki, poza tym preferuje obiekty drobne i zagubione powiedzmy 165cm i 45kg wagi aby nie bylo zadnych szans dostania po japie. Czy wy zglosilybyscie mnie na policje albo goniły jakbym was tak zalatwil, czy nie ?

Gość Niewytrzymalski
Mam bardzo sympatyczną i męską bo nigdy mnie nie pobiły jeszcze a sam tez jestem często zaczepiany, jednak zawsze uciekam bo jestem niesmialy i nawiedzony

Gość Niewytrzymalski
daj maila ; p

Gość ewelinay23
moja siostra w Dublinie miala taka sytuację jakiś facet przygladal jej sie kilka dni w autobusie gdy jechała do pracy a pewnego dnia podbiegł, pocalowal ja i wybiegl z autobusu:), dla mnie to akurat bylo by mile i nie wiedze w tym nic zlego, ale dla niektorych to jest pewnie niedopomyslenia:)

Gość Niewytrzymalski
grasuje na pomorzu, jest tu bardzo niebiezpiecznie gdyż wiele dziewczyn jest zajętych a ich faceci to częso "panowie z miasta" i kiedys pojade do lasu, mimo to atakuje dalej bo jestescie fajniutkie

Gość Niewytrzymalski
nie placz

Gość Niewytrzymalski
Tak, jestem przeczulony na tym punkcie. Higiena przesadna : )