Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sebastiani1985

Co sądizicie o...

Polecane posty

Gość Sebastiani1985

"Kobiety się nie masturbują"-prawda czy mit? A jeśli mit to w jaki spsoób to robią? W Polsce to chyba temat tabu. Zbieram opinie do pracy licencjackiej. Pozdrawiam, Sebastian Prosze nie zwracąć uwagi na podszywaczy, to msutne że niektórzy ludzie potrafia tylko przeszkadzać.

Gość To chyba nie prawda
sadzac po wpisach na forum :P Chociaz naleze do tegomalego % ktory faktycznie tego nie robi ;)

Gość to jest prawda
kiedyś też to robiłam jak bylam singielką

Gość mysle ze mit
ale uwazam tez, ze robia to ogolnie rzadziej niz w bardziej liberalnych krajach

Gość Sebastiani1985
musze od razu zaznaczyc ze ta praca licencjacka to byl tani chwyt, od dziecka mam klopoty z pluciowoscią, krecą mnie takie widoki i opowiadania kobiet zwlaszcza w ciąży,nie wiem czy te forum to odpowiedni adres ale normalnie wstydze sie o tym gadac z blizkimi to bardzo intymny klopot z ktorym prubuje juz bardzo dlugo walczyc, ale jakos nie idzie tak jak powinno.Nie smiejcie sie ze mnie ze jestem inny prosze was

Gość Sebastiani1985
nie bede owijac w bawelne powiem prawde: to nie zadna praca a jedynie zainteresowanie wiec piszcie drogie panie gdzie, kiedy i w jaki sposob to robicie, czy jestescie bardzo mokre wtedy?

Gość NIMFOMANKA 24
ja robilam to nawet po 10 razy na dzien jak mialam czas,jestem uzalezniona od orgazmow.Majac faceta nie musze robic tego sama pod warunkiem ze bzykamy sie codziennie.Jak nie mam seksu przez 1 dzien to jestem juz rozdraziona i zla,wystarczy ograzm i jest ok.

Gość NIMFOMANKA 24
a robilam to sama na rozne sposobny,ze szminka,palcem,wszystkim co bylo twarde i zimne:classic_cool:

Gość Sebastiani1985
Pisze na socjologię, interesuje mnie głównie to czy koleżanki przyznajasie do masturbacji, czy raczej temat wystepuje tylko w żaratach aluzjach a moze wcale? Co do sposobów, to chodzi mi o to czy popularne jest korzystniae z gadzetów typu wibrator kulki, czy raczej popularniejsza jest palcówka, strumień prysznica? Pozdrawiam, Sebastian

Gość mysle ze mit
jezeli chodzi o mnie, to robie to rzadko i wtedy kiedy jestem sama, a nie w zwiazku

Gość Sebastiani1985
Hej nimfo, jak to szminką?

Gość praca licencjacka
ciekawy temat pracy:) kobiety w Polsce nie przyznają się do masturbacji, uważają temat za wstydliwy a na wzmiankę o masturbującej się kobiecie reagują z obrzydzeniem ja, kiedy czuję potrzebę to się masturbuję, teraz zapanowac nad popędem "pomaga" mi parter:)

Gość powiemprawdddeee
prawda jest taka ze dziewczyny o tym nie gadaja ale to robia.pamietajcie ze dziewczxyny maja tez swoje potrzeby tak jak faceci. ja jestem aktualnie sama wiec czasami robie..ale tylko paluszkami:) pozdr