Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sebastiani1985

Opinie na temat...

Polecane posty

Gość Sebastiani1985

"Kobiety się nie masturbują"-prawda czy mit? A jeśli mit to w jaki spsoób to robią? W Polsce to chyba temat tabu. Zbieram opinie do pracy licencjackiej. Pozdrawiam, Sebastian Prosze nei zwracać uwagii na podszywaczy.

Gość Sebastiani1985
Pisze na socjologię, interesuje mnie głównie to czy koleżanki przyznajasie do masturbacji, czy raczej temat wystepuje tylko w żaratach aluzjach a moze wcale? Co do sposobów, to chodzi mi o to czy popularne jest korzystniae z gadzetów typu wibrator kulki, czy raczej popularniejsza jest palcówka, strumień prysznica? Pozdrawiam, Sebastian

Jeszcze w latach 80-tych ubiegłego stulecia czytałem o ty książkę. Zarówno kobiety jak i mężczyźni w wieku "dojrzewania" się masturbują. Mężczyźni w większym procencie... A potem jesli to robia nie jest to normalne... :o

Gość Sebastiani1985
mowcie konkretnie, czym i jak bo nie moge zasnąć a z ta socjologia to jedena wielka bzdura, poprostu mam slabosc do takich rzeczy

Gość Sebastiani1985
Badnia wskazują że to raczje 25-30 latki masturbują się częściej niż młodsze kobiety, trudno powiązać to zjawisko z dojrzewaniem. Aż nie wiem komu tak sie chce wiecznie przeszkadzać.