Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce wiedzieć o co chodzi

nie pojmuję Jego zachowania

Polecane posty

Jesteśmy ze sobą pół roku. To Jego pierwszy, poważny związek, wcześniej miał tylko przelotne znajomości. Jest fantastycznym facetem, uwielbiam spędzać z Nim czas, ale.. coraz częściej mam wątpliwości. Zachowuje się tak jakby dawał z siebie tylko niezbędne minimum, zero własnej inicjatywy. Coraz częściej zastanawiam się czy Jemu w ogóle na mnie zależy- chociaż jak się Go pytam to zapewnia że tak i to bardzo. Wiem że ma problemy z okazywaniem uczuć, jest DDA, ale czasami ręce mi po prostu opadają. Zachowania które są dla mnie oczywiste dla Niego są niepojęte. Jeśli zwracam mu na coś uwagę poprawia się, stara zmienić swoje zachowanie. Wtedy czuje jakbym żebrała o Jego uczucie. Powoli przestaje wierzyć w Jego słowa, bo jak można mówić jedno a czynami pokazywać coś zupełnie innego? Był ktoś w podobnej sytuacji?

Gość ewcia115307
poprostu jest mu ciezko okazywac uczucia moze nie nauczono go tego w domu a byc moze boi sie po jakims wczesniejszym zwiazku musisz mu dac szanse i uzbroic sie w cierpliwosc a zarazem okazywac mu duzo uczucia a napewno wszystko sie ulozy zobaczysz czas robi swoje powodzenia

rozumiem, że można mieć problemy z okazywaniem uczuć, sama nie jestem zbyt uczuciowa. Nie mogę tylko pojąć jak można twierdzić że na kimś nam zależy a nie okazywać zainteresowania. Chodzi mi nawet o takie zwykłe ludzkie odruchy. Np jak byłam chora nawet nie zadzwonił, delikatnie mu to wypomniałam a on stwierdził że nie wiedział że tego potrzebuje i nie chciał mi przeszkadzać :-o

Gość monisssssiiiiaaaaaaaaa
nie kocha Cie. na bank!! stara śpiewka ;/

Gość sandra z paryza
do chce wiedziec o co chodzi- jak bylas chora nie zajal sie Toba. skads to znam. ale ja opierdolilam mojego chlopaka za podobne zdarzenie i dalej jestesmy razem :-)