Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znalzlam taki tekst na blogu

dziewczyny majace profil na sympatii- wiekszosc z was jest beznadziejna

Polecane posty

Gość znalzlam taki tekst na blogu

Niedawno wpisałem się na sympatie, znowu, bo kiedyś też miałem tam konto, przywitały mnie te same wymalowane ryje i tandetne opisy. Nie łapię się za głowę i nie chwytam za penisa. Odpalam Worda i zaczynam pisać, tak jak zawsze kiedy dostrzegam coś czym mogę się podzielić z innymi. Nie odkryje niczego nowego stwierdzając że opisy lasek, które można ujrzeć w necie są maksymalnie odtrącające dla każdego, który przegląda je w niedługim odstępie czasu po masturbacji i umie tym samym spojrzeć inaczej niż przez pryzmat zerżnięcia ich. Opisy te są prawdziwe, odzwierciedlają stany umysłu suk, co dodaje dramatyzmu. Zakreślają ogólny poziom i pozwalają mi bezkarnie obrzucać was błotem. Jak zawsze korzystam z okazji. Nie robię tego by mi stanął, nie robie tego by poczuć się lepszym, nie robię tego dla was. Robię to dla siebie, bo mam ochotę słownie przyj**ać ci w ten głupi ryj i nieco otworzyć ci oczy na własną głupotę byś może zastanowiła się chwilę a potem zaskoczyła mnie czymś interesującym co będzie dla mnie wystarczającą nagrodą. Gdy zaczynamy szukać miłości życia: 95% cip lubi imprezki, muzykę, taniec, dobry film i książkę. Jest taka jaka jest, znają ją tylko jej znajomi. KAŻDA jest nietypowa i większość z nich to niegrzeczne dziewczynki, zwariowane, optymistyczne i tak k**wa dalej. Żadna nie pisze o tym, że śmierdzi jej z pi**y, d**ę po sraniu podciera sobie tylko raz, myję zęby jak jej się przypomni. Nie piszą o swoim ch*jowym życiu i głupich znajomych. Szukają miłości ale rżnąć chcą się po ślubie. Nie szukają miłości, rżnąć będę się na pierwszym spotkaniu, ale najpierw dumnie uprzedzą, że nie są łatwe. Nie uprzedzają że nie mają Ci niczego do zaproponowania i nie piszą, że wymiana maili z nimi będzie nudna. W konfrontacji z rubryką ‘o mnie’ przegrywają bitwę z własnym charakterem i stylem nie przejmując się tym wcale rzucają “carpe diem”, i myślą że całą sprawę odwalą za nie zdjęcia ich dupska i fotki znad morza. Moje gadanie nie jest bez celu. Nie czuje się pie**olonym wojownikiem przeciwko tandecie i taniemu gustowi. Chciałbym tylko, żebyś, jeśli masz swoje konto gdzieś w necie, zastanowiła się nad tym, co ty z siebie idiotko robisz i w jakim świetle się stawiasz. Jestem przekonany, że w każdej z was idiotki, jest coś wartościowego, co możecie znaleźć, kiedy na chwile przysiądziecie, olejecie schematy, zdanie innych durnych koleżanek. Wyeksponujcie to na swojej internetowej wizytówce. Niech to będzie początkiem waszego nowego życia, w którym znajdzie się miejsce na książkę, muzykę inna niż pop gówno, filmy inne niż kretyńskie komedie. Jeśli się tym zajmiecie, okna waszej percepcji i patrzenia na świat w końcu się otworzą a to pociągnie zmiany a ja w końcu będę się mógł zakochać.ù zrodlo: http://ztejstronyja.wordpress.com/2008/03/11 /tani-podryw/

Gość goddessa
tylko kto zakocha sie w tobie :/....pytanie retoryczne

Gość w zyciu nie mogłabym
umowic sie z facetem który ma konto na jakiejs fotce albo sympatii. sorry gregory :P

Gość mkdcjdslknc
a Co się tym tak bardzo denerwujesz? jakaś tapeciara z sympatii.pl puściła Cię w trąbę??:o

Gość takie komentarze
zostawcie u niego na blogu przecież nie on to tutaj wkleił....

Trafne. Pomijając wulgaryzmy (ale do takich koteczek w stringach :o inaczej się nie trafi), sama prawda.

Gość sama prawdaaaaaaa
wiekszosć dziewczyn jest glupich jak but. jak sie przeglada profile na sympatii, randkach, czy na bajer, czy maxior - to panny są tak głupie ze ręce opadają. W wiekszosci spalona solara, tlenione na blond lub smolisto czarne włosy - latynoski:O Tipsy, złote dodatki, duzo biżuterii i tandetne ryje do foty ułożone w dziubek i szeroko otwarte oczy. MAsakra. I jeszcze pisanina w stylu \"koFFAm MojEGo KffiatUSHKA\" i takie tam, XD, xp. WIocha, wiocha nie dziwie sie ze wiekszosc facetów traktuje je jak szmaty, jak wory na sperme, jak jednorazowe reklamówki z biedronki. Bo do tego są - kolejne spuszczalnie dla dresiarzy vel zimnych łokci z tanich starych bmw gdzie te lachony ciągną druga, za to ze mogą sie przejechac. Mało jest prawdziwych kobiet.

Wiekszość? Sprawdziłes wszystkie profile??? A może tylko takich osób szukasz? Oczywiście, że sa tam takie osoby o jakich piszesz ale dotyczy to równiesz \"kawalerów\" \"pieknie\" umięsnionych w dresach i z brudem za paznokciam i z ogolonymi na łyso głowami a i jesczcze stoja przy cudzych samochodach. Sa tam i \"normalne\" osoby więc nie pisz że wiekszośc, bo wielu uczestników tego portalu zwyczajnie obrażasz.