Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27 i wpadka

Nie chce miec dziecka , jestem zalamana, co zrobic?

Polecane posty

Gość 27 i wpadka

Jestem za mloda na dziecko, mam 27 lat:( Jeszcze tyle przede mna, chce podrozowac, bawic sie, uczyc sie, poznawac ludzi a tu 3 tydzien ciazy:( Boze za co? A gdybym tak poprosila partnera aby zrzucil sie z emna na aborcje?:(

Gość cieakweska
Poproś

Gość cieakweska
zaraz ci nawklejaja filmików, zaczną cię prosic, wyżalać się, że one nie mogą, a ty nie chcesz :O

Gość mąż tfuj
włożył i wyjął to czemu lekaż nie może? a może to strzypce z ostatniego razu? włóż ręką przekręć chwyć za chuja może on tam jeszcze siedzi albo skrzypce. ja pierdolę jak się nie zapytasz to donosisz. kredyt weź w banku.

Gość 27 i wpadka
Wezme kredyt, mu nie powiem aby nie bylo sensacji Nie chce miec dziecka , nie mam instynktu i nigdy nie bede miala. Po co ma dziecko cierpiec jak nie bede go kochala?

Gość no po co
dziecku ojciec. nie ma ojca nie ma dziecka. nigdy nie było. twoja sprawa. święci się tylko wpierdalają w cudze życie.

Gość porozmawiaj z nim
zastanowcie sie razem co dalej dawno sie dowiedzialas o ciazy?

Gość gosik2008
po urodzeniu mozesz dziecko oddac do adopcji, albo podrzucic jakiejs parze ktora bardzo chce miec dziecko a nie moze. uszczescliwisz w ten sposob 3 ludzi-swoje dziecko, ktore juz rosnie w Tobie i 2 jego przyszlych rodzicow