Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27 letnia szatynka

moj mąż oszalał

Polecane posty

Gość 27 letnia szatynka

jeszcze rok temu stracil ochote na seks wyobrazcie sobie ze upadl na glowe i to dokladnie tydzien temu zapytal mnie czy chce sie z nim kochac usmialam sie czuje sie z nim jakby byl zupelnie mi obcy od roku sie nie kochamy a dwa dni temu chcial mnie zgwalcic teraz rzada seksu za wszelka cene pomocy

Gość sandra 11111
rok czasu bez seksu??? a spicie razem czy osobno??? jakos nie moge tego zrozumiec, jak masz 27 lat to tym bardziej tego nie rozumie:)))

oszalał to wówczas, kiedy przez rok się z Tobą nie kochał, a teraz to chyba wrócił do zdrowych zmysłów ;)

a podejrzewasz czemu mogl nie miec ochoty? rok rany...

Gość gosik2008
jestes w stanie z nim powaznie spokojnie i szczerze rozmawiac?

Gość Wsówka

Gość gosik2008
gdyby moj maz probowal mnie zgwalcic, a nie mielibysmy dzieci, to ucieklabym od niego

Gość 27 letnia szatynka
sama nie wiem kiedy chcialam sie z nim kochac to udawal spiacego i tak sie to ciaglo przez rok teraz ogladalam moja ulubiona telenowele i zaczal mnie dotykac wszystko wszystkim ale on mnie przestal podniecac dokladnie pol roku temu nie chce siue z nim kochac

Gość sandra11111
ja uwielbiam seks........ z byłym!

Gość sandra 11111
dlaczego sie ktos podzsywa????? bezsens !!!!!!!!jak juz to mam tylko z obecnym seks:)))) odwal sie :((((

Gość 27 letnia szatynka
moj mąz mnie ko0cha tak mi mowil przez rok ale co z tego jak ani razu nie chcial sie bzykac ja to zawsze mialam na niego ochote zakochalam sie w tych jego wielkich blekitnych oczach jest taki silny przystojny ale ni8e moge sie z nim kochac bo czuje sie przy nim taka inna obca

Gość zenia*******
a miałaś innego? nie brakuje ci takiej bliskośći?

Gość gosik2008
macie dzieci? cokolwiek sie by sie dzialo w waszym zwiazku, to nic nie daje mu prawa do stosowania przemocy w stosunku do Ciebie

Gość zenia*******
wcale ci się nie dziwie! ja bym podejrzewała, że mnie zdradza! jak można przez rok tak się wykręcać???

Gość sandra 11111
a moze twoj maz jest chory???? moze jakas wizyta u seksuologa ???jaka dla mnie to nie zrozumiale by dwoje mlodych ludzi sie nie kochalo, cos nie gra, albo on ma kogos na boku???

Gość czerwony kroliczek
tez cos podobnego przezylam, zamknal sie w sobie, awanturowal o byle g*wno,sporadycznie kochal! ale to bylo wynikiem stresu,zmeczenia,presji,nowych obowiazkow! w koncu poradzil sobie ze soba i wrocil :) daj mu szanse sie wytlumaczyc,pogadaj,wybacz,pozwol sie przeprosic i kochajcie sie dalej, ale niech potraktuje cie wyjatkowo, tyle w koncu kazal ci czekac :) p.s. ile ze soba jestescie? macie dzieci?

Gość 27 letnia szatynka
mamy 4 letniego syna sama nie wiem moze to moja wina nie dbalam o siebie przytylam teraz kiedy mam prace to o siebie dbam i jestem ladniejsza no ale dlaczego? dlaczego tak musi byc czy gdy sie zestarzeje to sie rozwiedziemy?

Gość sandra11111
lecę się bbbbzzzzzzzzyyyyyyykkkkkkkkkkaaaaaaaćććććććććć!

Gość 27 letnia szatynka
to wcale nie jest takie smieszne zadna z was nie chciala by byc na moim miejscu

Gość zenia*******
tylko się nie obwiniaj! to go nie usprawiedliwia. każdy ma jakieś uczucia- a to jest wogóle jakieś psychiczne znęcanie się- nie kochać sie z własną żoną tyle czasu!!!

Gość sandra 11111
masz racje, to wcale nie jest mile, chyba powinnas szczerze pogadac z nim, no i zadbaj o siebie, niech sie zrobi zazdrosny o ciebie:))))

Gość gosik2008
przytycie niczego nie tlumaczy. jak facet kocha, to mu te dodatkowe kilogramy nie przeszkadzaja, nawet ich nie zauwaza. ja po ciazy utylam chyba ze 20 kilo i jakos mojemu mezowi to nie przeszkadzalo.

Gość zenia*******
zrób teraz coś dla siebie :-)

Gość sandra 11111
to prawda, kochanego ciala nigdy nie za duzo, byc moze , ze od poczatku wasz zwiazek nie byl taki jaki powinien byc????

Gość czerwony kroliczek
czasem ciezko ich zrozumiec, wpadaja w jakis nerwowy okres i nie ma z nimi kontaktu, niektorzy nie radza sobie po prostu z napieciem! pamietaj,zeby szczerze pogadac,bo jakby na to nie patrzec jego zachowanienie do konca fair bylo,ile moze "bolec glowa"? i nie mysl od razu o rozwodzie, moze to tylko przejsciowy kryzys, ktory wmzocni wasz zwiazek i przypomni,jak to bylo wspaniale na poczatku, na nowo rozbudzi milosc.

Gość jkhggfjfgnvk
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz będzie ok zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Gość a jak nie wiesz co powiedzieć
ja myślę, że kochanka go rzuciła :)

Gość 27 letnia szatynka
no tak, ale kretynka ze mnie. Na pewno walił jakąs na boku, a jak miała okres to się chciał ze mną pobawić. Nic tylko kastrować takich. Słuchajcie, a ci detektywi z W-11 by wysledzili tę babę ?