Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje samochodu

Co Myslicie o kupnie uzywanego Lanosa, rocznik 2002

Polecane posty

Gość No ja nie mogę...
a coś więcej ? chyba ze to prowokacja podszywaczy

i ma być w miare niezawodny bo do klientów musze przcież na czas dojechać :) Tak,tak jestem prostytutką.......prosze bez wyzwisk. Prostytutka to zawód,dziwka to charakter.

no wiecej, to potrzebuje samochodu, nie mam za duzo pieniedzy, a samochod niezbedny. pytam, czy moze ktos ma taki samochod - jaka jest jego awaryjnosc, wygoda, moze ktos poleci inna marke w cenie 10-13 tys.

chodzi o to, ze za taka cene wiadomo, nie dostanie sie luksusowego auta, ale moze jednak warto go kupic.

np. jakie bys polecil?

a w środku ma dużo miejsca? bo niektórzy klienci życzą sobie sexu w samochodzie.Przecież nie wsadze głowy pod kierownice jak będzie ciasno

samochod nie potrzebny do seksu, prosze o rade i nie potrzebuje czyichs wyglupow. podszywacz mysli ze zjadl wszystkie rozumy i uznal ten topik za durny i godny zniszczenia, ale tak sie sklada, ze tutaj jest wiele osob, ktore posiadaja samochody i moze akurat Lanosa.

moi znajomi mają lanosa bardzo długo i jakoś nie narzekają, ja osobiście bym go nie kupiła Pozdrwiam wielbiciela 70B (Laprimavera) :)

No to co dzisiaj mi napiszeta ?

No a gdzie będziesz nim jeździć ?? Tylko po mieście ?? Czy gdzieś dalej ??

wszędzie gdzie się da....

Gość to ja odpowiem a co
ojej ja bym w życiu nie kupiła- totalna tandeta, ale to moje zdanie wolałabym już jakiegoś starszego WV golfa, choćby III bo na IV tyle nie starczy. Albo porządne BMW - za 13 tysięcy raczej kupisz fajne ale te lanosy i ogólnie deawoo - okropne, tandetne, jakieś takie prymitywne

Ja sam myśle o takim Lanosie by na jesień sobie kupić. Lanos, Matiz i Nubira to ju nie to samo co ich poprzednicy: Nexia, Tico i Ekspresso. Te drugie to by szmelc. I wyrobiły złą opinię swoim następcom. Niesłusznie. Np. Nubira była poddawana badaniom w raportach usterkowości i nieźle wypadła. Daewoo po 1997 bardzo zmodernizowało produkcję własnych aut. No i ata są takie w zakupie, tanie w eksploatacji. I silniki tworzone tak by lepiej znosiły gaz. Podwozie świetnie wytrzymuje nasze drogi. Te auta miały 3-letnią gwarancje. A i późniejsze koszty serwisów były takie wiec nie było motywacji do podejrzanych podróbek. Ps: wiadomo ze to nie VW lub Toyoty ale koszty eksploatacji niższe i można mieć młodsze auto. Nawet bardziej niezawodne od aut francuskich i włoskich

ps: ale przyznam ze myle te o Deacie Cordobie (jednak to technologia VW). Ale to zaley na ile lat be chcia i ile wydam kasy.

Gość facet toś wymyślił auto
Ekspresso :D:D:D chyba Espero fiucie