Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uleczka87.

Mój chłopak ma taki problem

Polecane posty

Gość uleczka87.

Mój facet ma taki problem,że gdy ma wytrysk to mu już nie stoi.I dlugo nie moze mu stanąć.Czy to normalne takie coś?

Gość uleczka87.
23 lata

Gość czeko........................
znaczy co, po wytrysku mu opada?????????????????

Gość uleczka87.
Tak

to normalne jak rozładuje podniecenie to mu wymięka W wieku 18 lat to by mu stał cały cza.Im starszy facet tym potrzebuje wiecej stymulacji.

Gość uleczka87.
Ale on tak ma od dawna już.

mojemu opada jakieś 3-5 min po stosunku. Ale jesteśmy oboje tak wykończeni że nawet nam do głowy nie przychodzi dalsza zabawa...

Gość czeko........................
ja pierrrdolę, albo to świetna prowokacja, albo ten świat jest pełen debili !!! że ty jako dziewczyna tego nie wiesz, to jeszcze zrozumiem, z lekcji biologii się wagarowało, spoko ... ale że 23-letni chłop nie ma pojęcia o własnym fiucie i o tym, że po wytrysku członek MA OPAŚĆ , to już jest szczyt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to jest chyba normalne że penis po "straceniu" spermy na krótszą lub dłuższą chwilę musi sobie odpocząć... można zatrzymać spermę mocno przyciskając na miejsce pod jądrami w czasie orgazmu , niektórzy faceci (ja też :P ) potrafią całkowicie uniknąć wytrysku przy orgaźmie siłą medytacji :) jednak takie hamowanie wytrysku nie jest zbyt zdrowe dla mężczyzny.

Gość lorekx
po wytrysku u 19 latka opada czy nie ?

Gość huop do góry
Po wytrysku odpada :D .

Czeko, moze Tobie opada po wytrysku, mi dopiero wtedy staje :O Nie siej defetyzmu, bo dziewczyna pomyśli, ze wszystko u jej chłopaka jest OK, a nie jest! A jak miałem 23 lata to stał mi i przed wytryskiem i w trakcie i jeszcze 40-50 minut po. Ma zepsutego pisiora i tyle! :O

Gość uleczka87.
Może powodem jest to, ze on kapie się tylko raz na tydzień ?

Gość ta od czesia
ojojoj:O

ja cie uświadomie:D Rozmawiają ogórek, marchewka i penis o swoich ciężkich losach. Ogórek mówi: Ja to mam przerąbane - kroją mnie, trą, gryzą, kiszą, aż się odechciewa żyć. Na to marchewka: Co ty gadasz, ja to dopiero mam cięzkie życie - kroją mnie, trą na tarce, wrzucają do wrzątku żeby zmiękła, gryzą, nawet mnie zwierząta jedzą. Na to penis się oburza i mówi: Wasze życie to luz. Spójrzcie na mnie - zakładają mi gumowy płaszcz, wkładają w jakąś ciemną jaskinię, potem tak długo walą głową o ścianę aż się porzygam, zemdleje, a jak sie obudze to wszystko od nowa:D

Gość dsfgdsg
kurwa ludzie co wy cale zycie w piwnicy mieszkaliscie? przecie takie sprawy mozna se wjasnic itulicyjnie, same glaby, tluki i pustaki

Rzeczywiście, dziwne. Penis powinien utracić erekcję dopiero po wytrysku. Niezdolność utrzymania dostatecznie długiej erekcji zalicza się do grupy zaburzeń erekcji.