Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volareeee

duza roznica wieku czy was to razi?

Polecane posty

Gość volareeee

moj maz jest 16 lat starszy odemnie, znam pary kotre maja roznice od 15-25 lat i wszystkie sie kochaja i to wspaniali ludzie lecz kiedy tylko ludzie sie dowiaduja il lat nas dzieli slyszymy tylko obrazliwe komentarze. Osobiscie nawet by mnie to nie ruszylo gdyby byly one na moj temat ale boli mnie ze mojego meza nazywa sie czasem dziadkiem a do dziadka mu wiele jeszcze brakuje... to irytujace jak ludzie szufladkuja innych i wysmiewaja i wlaza z buciorami w zycie

Gość gadu gaduuu
poka cipe

Gość volareeee
????

Gość między mną a moim partnerem
jest 12 lat różnocy i doskonale wiem jacy ludzie potrafią być "przyjemni". :o

obecnie moj chlopak jest tylko 6 lat starszy...ale bylam z kims starszym o 20 lat :) i dla mnie to nie ma roznicy.... znajomi sa ze soba juz 10 lat on jest od niej starszy 26 lat i tez jakos nikogo to nie razi..... nie przejmuj sie! przeciez to , ze ludzie sa rowiesnikami nie daje gwarancji na udany zwiazek i malzenstwo! rob swoje, a reszta niech sie .... w nos pocaluje

Gość volareeee
no wlasnie ja tego nie rozumiem, mnie to nie dziwi jak widxe starsza laske a mlodszym facetem czy starszego faceta z mlodsza dziewczyna a ludzie jakby powariowali i na ulicy potrafia zlosliwe komentarze sypac. Kiedys moi rodzice zeprosili nas na kolacje do siebie i jeszcze sasiadow, oczywiscie sasiadka ladnie sie zapytala czemu nie przyszlam z mezem tylko z jego ojcem... no bardzo przepraszam takie chamstwo!!! i jeszcze go przedstawialam jej ze to moj maz!!! bezczelna

miedzy mna a moim partnerem jest 14 lat roznicy. Poki co nie afiszujemy sie z tym,ale jak sie ktos dowiaduje ile lat jest miedzy nami to wywala oczy na wierzch.Chyba niektorym trudno zaakceptowac takie rzeczy.

trzeba bylo powiedziec, ze ojciec meza bardziej reprezentacyjny jest i wlozku lepszy....a z mezem to do zdjec tylko pozujesz i wspolne konto macie ..... co za imbecyle

Gość Nothing more
gadu gadu Chcesz zobaczyć moją?

Gość volareeee
wlasnie nie rozumiem dlaczego ,moj maz wygladan na 32-35 lat ma 43. kiedy nic nie mowimy nie ma komentarzy, nic nawet mowia nam ze dobraan i fajna z nas para, a jak sie pojawia ze 16 lat nas rozni to sie w glowe ludzie pukaja czy my jestesmy normalni:( a ja go kcham i widze ze chcialby zeby nas traktowali jak normalnych ludzi w normalnym zwiazku a nie jak tate i corke :/

Gość robią to ludzie którzy mają
zjebane własne małżeństwa - np. twoja sąsiadka - mąż ją pewnie zdradza, leje albo coś jak się ludzie kochają i są szczęśliwi to gówno ich obchodzą sprawy innych jest takie przysłowie - "świata poza sobą nie widzą" - to dotyczy ludzi szczęśliwych - ci ze zjebanym życiem wpieprzają się w cudze - po co inni mają mieć fajnie jak ja mam źle

Gość volareeee
tez tak mysle, probowalam to olac, ale coraz bardziej mnie to irytuje, najgorsze sa teksty w stylu poleciala na dziadka kase, zatka ja raz na tydzien a nie jak 20latek coziennie... to bardzo rani zwalszcza ze taki 40 czy 50 latek duzo lepiej posluguje sie swoim sprzetem niz 20 latek i nie mysli tylko o sobie ale i o partnerce i wie czego chce od zycia

Gość latoya
Byłam z facetem o 15 lat starszym i to była różnica. Ja miałam 22, on 37. Moje koleżanki to rozumiały, bo kochałam go na zabój. Ich matki myślały, że poleciałam na kasę (gówno prawda, bo wcale przy niej nie był, ale nie musiałam się tłumaczyć). Moja mama była w szoku, ale to zaakceptowała bo stwierdziła że to mój wybór. Jego koledzy zazdrościli mu i mówili że i tak nic z tego nie będzie, bo nie zdąży się obejrzeć jak znajdę sobie młodszego. I ogólnie było zamieszanie, a my to mieliśmy w nosie. Było nam super ze sobą. Ja młoda naiwna dziewczynka na studiach miałam oparcie w poważnym, znającym życie mężczyźnie. On przy mnie odmłodnial i jak mówi, przezył najpiekniejsze lata swego życia. Pewnego dnia odeszłam. Mieliśmy różne priorytety. Brzmi banalnie, ale to niestety prawda. Dziś po latach nadal jesteśmy przyjaciółmi. Wszystkim którzy mają taką dużą różnicę w związkach zyczę, żeby przetrwali to , co najgorsze. A tym, ktorzy patrzą na nich dziwnie, śmiali się prosto w nos. Liczy się uczucie, nie róznica wieku.

Gość moje zdanie jest takie
ze ludziom nic do tego jaka inni maja roznice wieku. to, ze im zabralko odwagi aby wybrac na cel zycie prawdziwa milosc, bo pohajtali sie z obowiazku to ich problem, nikomu nic do tego dlaceago jest tak,a nie inaczej. sama jestem w zwiazku z chlopakiem starszyn tylko o 2 lata, ale jesli kochalabym kogos strszego i bylabym szczesliwa to zdanie innych nie mialoby dla mnie najmiejszego znaczenia. i dodam, ze roznica wieku nie ma dla mnie znaczenia rowniez jesli to kobieta jest strasza. panuje taki stereotyp, ze ze strszymi to ylko dla kasy sie spotyka, ale wiem, ze czesto ta starsza osoba nie jest majetna, ale bardzo intrygujaca i poprostu sie ja kocha. ale taka nietolerancja panuje glownie w Polsce..

nie razi.sama poznalam mezczyzne 25lat starszego po rozwodzie,jest fascynujący.nie jestesmy ze soba,ale bylabym w stanie sie zakochac razi tylko zazdrosnych

Gość volareeee
tak masz racje to tylko w posce , ja mieszkam za granica i tylko jak przyjezdzam do domu na siweta z mezem to sypia sie komentarze, i wlasnie tak pisze bo maz pije z tesciem pifko a ja siadlam na kompa... moi rodzice to zaakceptowali z oporami al teraz sie ciesza ze jestem z taki czlowiekiem. tylko w polsce spotykaja nas wyzwiska i durne komentarze, kiedy jestesmy w jego kraju to jest ok i wszyscy tylko mowiaj jaka fajna z nas para. czemu nie moze tak byc wszedzie?

poniewaz, w Polsce jest jeszcze zacofanie i tu wiele zeczy szokuje. pomysl o tym, ze ludzie w Polsce maja problem z dbaniem o wlasna higiene. uzywaja mniej mydla nic inni europejczycy i maja tez inne problemy. mysle, ze mina jeszcze lata az dogonimi kraje zachodnie. dlatego jak widze nietolerancje to bawia mnie te oburzone babcie, ktore nigdy nog nie golily, ale beda innych uczyc. powoli, nawet bardzo powoli wszystko sie zmienia. chcialabym wyjechac kiedys z Polski i nie za pieniedzmi, ale za tolerancja, gdzies gdze homoseksualizm i inwalidztwo nie budza sensacji.

tak nie może być wszędzie bo polska nie byłaby polską - naszą umiłowaną ojczyzną ze wspaniałymi rodakami :D

ja raz słyszałam że nogi golą dziwki :D powaga!

nie wazne czy mlodszy ze starsza czy starszy z mlodszą......biegnijcie za swoim szczesciem majac wszystko w dupie ..liczy sie tyllko tu i teraz ! Nie ma znaczenia co powie sasiadka pekajaca z zazdrosci ze ktos moze byc szczesliwy ...bez znaczenia jak na to patrza znajomi Przyjaciele zas beda cieszyc sie waszym szczesciem ......czas biegnie szybko i szkoda go trwonic na tlumaczenie wszystkim ze tak checie tak czujecie i jestescie szczesliwi......czas biegnie szybko

no ja raz uslyszlam od dewotki, ze jak bede miec kolegow to w koncu ktorys mnie zgwalci, a juz napewno jak pojade z nim na randke samochodem

Gość volareeee
hqahah dobre :D wiesz moja sasiadka pamietna walsnie raz powiedzila ze nie rozmuie jak te dziewczyny moga sobie cipki golic, bo przeciez to kurewskie, ze nogi jeszcze rozumie ale cipa i pod pachami to po jaka cholere... jezu ja sobie nie wyobrazam nie wygolic chociazby ze wzgledu na estetyke i higiene :D ludzie sa posrani

kabel ma rację nikt za was nie umrze więc niech nikt nie mówi jak macie żyć sąsiadka na bank zazdrosna (na moje oko mąż ją zdradza z młodszą:P) ---> moje zdanie jest takie bo ty się puszczasz jak latawica! a potem to gwałty i płacz

takie przykladey mozna mnozyc, ale tak wlasnie jest. pamietam jak w szkole nauczycielki mowily nam aby przypadkiem ktorys z kolegow nie zobaczyl w naszym plecaku podpaski bo moze ich to zgorszyc. do dzis nie wiem jakmi cudem;/

no straszne ze mnie latawica he he normalnie gole nogi i czekam :D

Gość kapaaaaa
jezu jakie te ludzie sa zacofane :D

ostatnio bylo cos w rozmowach w toku, ze sa ludzie, ktorzy myaja sie raz w tygoniu w soboty na niedziele, bielizne tez tak zmieniaja..a zeby..szkoda gadac. wiec jak sa tak zacofani, ze nie potrafia zadbac o siebie to co maja robic? obgaduja innych. ale grunt to podejsc do wszystkiego z jajem;D

Gość taki tam koles
ja uważam że różnica [powinna wynosić gór 5 lat, kochac starucha to obrzydliwstwo!

kiedys tez slyszalam, ze antyperspirany /takie zwykle ze sklepu nie apteki/ sa niezdrowe, bo czlowiek nie moze sie normalnie pocic, ze czeste mycie szkodzi zdrowiu, ze foteliki dla dzieci do samochodu to chwyt marketingowy (!) i i przedewszystkim, ze ta depilacja to jakas perwersja.