Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z rata

250 tys na 40 lat

Polecane posty

Gość problem z rata

napiszcie mi ludzie ile mniej wiecej wychodzi miesieczna rata kredytu na 250 tys na 40 lat bo w banku millenium wyszlo ze ok 1100 miesiecznie z ubezpieczeniem ok 1200 a moj szwagier kloci sie ze sa jakies ukrtte koszty i na jego wychodzi mu 1700 i teraz nie wiem sam czy to w banku faktycznie mi czegos do konca nie przedstawili czy co...

Gość czeko........................
kalkulatora w domu brak? :O

Gość problem z rata
no wlasnie brak bardziej fachowej pomocy.. prosze o pomoc ludzi ktorzy sie troche znaja z gory wielkie dzieki

Gość ożeż ja cię
1100 ???????? tzn. musicie oddać 2 razy więcej????? co to za kredyt?????

Gość kalkulator to fachowa pomoc
:D

Gość problem z rata
to najnizsza rata w spoldzielczym chcieli 1700 :-o i to we frankach a zl jeszcze drozej pomoze ktos?

Gość DZIZASSSSSSSS
nie rozumiem po co sie wpieprzac w raty na 40 lat???????????? ludzie , opamietajcie sie .

Gość problem z rata
no ale moj szwagier mowi ze to jest za maly procent ze jemu wychodzi ok 1400 i wiecej.... czy to mozliwe? ja kompletnie sie na tym nie znam dlatego prosze o pomoc

Gość DZIZASSSSSSSS
raz wzielam kredyt - maly 2tys zl. na rok ..i czekalam az ten koszmar sie skonczy . Cenie sobie wolnosc.

Gość na umowie bedzie wszystko
napisane, nie ma czegos takiego jak ukryte koszty, proponuje jeszcze sie rozejrzec po roznych bankach, wysokosc raty jest calkiem prawdopodobna

a jakie oprocentowanie proponuja??

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
przecież to wychodzi ponad 100% :O

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to o co chodzi z tymi zachwalanymi kredytami, np. 25 % ?

logiczne jest to,ze jezeli ktos bierze kredyt na tyle lat to musi liczyc sie z kosztami,za kazdy miesiac liczy sie odsetki,wiec gdyby kredyt bylby na krotszy okres to i koszty bylyby mniejsze. Ponawiam pytanie do autora jakie proponuja oprocentowanie??

Gość problem z rata
jestem juz wlasnie nie wiem jakie oprocentowanie, w banku byla moja zona wszystko zalatwiala ja sie na tym komptlenie nie znam i jakies procenty-naprawde nie pytalem o to bo sie nie znam na tym ale zaraz sprawdze i napisze jakby co

Gość problem z rata
4,02 albo 4,01 o to chodzi?

Gość problem z rata
upup podbijam czy ktos moglby mi to obliczyc- ktos dobrej woli :) w pon mamy rozmowe i teraz nie wiem czego sie spodziewac zeby mnie nie oszukali, wiem ze niby nie moga ale dla kogos kto sie nie zna... :(

poprostu dopytaj jak to jest wyliczone- musza Ci wytlumaczyc, zapytaj jaka jest prowizja banku, jaki koszt ubezpieczenia, jakie oprocentowanie,czy masz mozliwosc wiekszych wplat na kredyt(zeby np szybciej splacic). czy sa jakies jeszcze koszty zwiazane z tym kredytem, nie pamietam dokladnie jak sie wyliczlo odsetki,ale mysle ,ze w banku Ci powiedza

Gość problem z rata
dzieki wielkie! myslalem ze jak mi podali te 1100 to juz wszystkie koszta a tu okazuje sie ze moze nie... musze poszukac w necie jak to sie liczy dokladnie, chyba ze ktos szybciej mi tu cos sprobuje obliczyc i pomoc