Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryska1818

czy to ciąża??

Polecane posty

Gość maryska1818

od jakiegoś czasu bolał mnie brzuch na górze w okolicach żołądka i miałam zgage., tak jakby mi się chciało wymiotować, ale nie wymiotowałam. Teraz po upływiem jakiś 1/2 miesięcy czuje nadal czyje pieczenie w gardle(zgaga) mam wrażenie, że jestm w ciąży nie wiem co mam zrobi9ć ... robiłam już 5 testów różnego rodzaju i każdy pokazał, że nie jestm w ciąży,,, lecz boje się :( rano mam wrażenie gorączki, częste oddawanie gazów. Prosze pomóżcie mi czekam na odpowiedź

to jest schiza, zrób test, na tym etapie się nie pomyli

A to co opisujesz to najzwyklejsze w świecie dolegliwości związane z UKŁADEM TRAWIENNYM - z ty,, to do lekarza rodzinnego i nie szukaj wszędzie ciaży.

ja poprostu się boje :( przestraszyłam się... dzięki może jeszcze coś mi poradzisz? a to ,że rano budze się jkaś zestresowana i czuje jakbym miała gorączke? odpowiedz

a gdy jest biała wydzielina z pochwy? po stosunku okres spóżnił mi się chyba 10dni , a gdy już go miałam był bardzo obfity i trwał 5 dni teraz czekam na kolejnyczy po pojawieniu się okresu nadal jest możliwość ,że jestem w ciąży pomimo tych wszystkich objawów?

a gdy jest biała wydzielina z pochwy? po stosunku okres spóżnił mi się chyba 10dni , a gdy już go miałam był bardzo obfity i trwał 5 dni teraz czekam na kolejnyczy po pojawieniu się okresu nadal jest możliwość ,że jestem w ciąży pomimo tych wszystkich objawów?

Gość bonnie_j
To co ty robisz z tym swoim facetem, że masz takie obawy?? Nie zabezpieczacie się czy co?? No jasne,że to są problemy z układem trawiennym. A tak na marginesie to już pięć testów ciążowych robiłaś i nadal masz wątpliwości?? Może po prostu wstrzymaj sie z sex'em!! Bo widać, że jeszcze nie jesteś gotowa.

Gość szklanka wody zamiast
proponuję szklanka wody zamiast! 100% gwaracji, że w ciąży nie będziesz...chociaż przy takich schizach to nawet po szklance wody możesz się stresować! 5 testów się nie pomyliło!

a ty sie zdecyduj czy jestes maryska czy rafał

Gość jhghfgfngch
o matko to jakis glupi zart czy naprawde jestes taka glupia ? :) usmiałam sie buhaha

Gość maryska1818
czy jezscze ktoś mi jeszcze coś napisze na ten temat?