Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość johnyy bravo

dazenie do doskonalosci

Polecane posty

Gość johnyy bravo

czyz nie kazdy z nas pragnalby byc doskonaly? czym jest doskonalosc i czy wogole mozemy ta nazwa okreslic cokolwiek w zyciu... czy ludzka istota jest tak naprawde w stanie udoskonalac swoje tak nieokielznane jeszcze zwykle instynkty...

eee tam.. nie ma rzeczy i ludzi doskonalych ale sa za to prawie doskonale

Gość johnyy bravo
jesli nie ma doskonalych to czym sa prawie doskonale??????to ty mi wmawiasz ze sie mowi prawie doskonale a nie doskonale?????

Gość johnyy bravo
maslo maslane...

Gość johnyy bravo
moze poloz sie spac bo pozno juz w polsce a glownie to temu ze nie skumales o co cza cza mojej odpowiedzi nie mozesz powiedziec ze nie ma doskonalych a sa prawie... albo woz albo przewoz...

nie mieszkam w polsce cza cza cza obstaje przy swoim nadal

jesli czlowiek chce byc doskonaly to musi czaly czas pracowac nad soba az stanie sie doskonaly...jest to nie mozliwe. Doskonale znaczy ukonczone, zakonczone, zrobie czegos do konca.

Gość johnyy bravo
ale jesli nie mozna byc doskonalym to po co byc prawie doskonalym ... rozumiesz mnie trufel...

Dlatego to jest bezcelowe, oczywiscie mozna sie ulepszac, pracowac nad soba, to jest dobre, ale po co sie oszukiwac,ze kiedys bedzie sie doskonalym?

Ciii..Ty mialasbyc moja slodka tajemnica :P Aha...i nie mow,ze nie rozumiem tego co napisales. Przeczytaj jeszcze raz wszystko od poczatku

Gość johnyy bravo
i wlasnie o to biega zalapales trufel wiec po co sie starac jesli nie mozna byc dosko dosko a ty mowisz ze mozna byc prawie dosko dosko jesli dosko nie istnieje to prawie dosko tez nie... man...

Prawie istnieje! Mozesz zblizyc sie do momentu doskonalosci jednak nigdy nie osiagniesz doskonalosci. O to mi chodzi. Juz wiesz czemu tak mowilam?

Gość johnyy bravo
......idz spac trufel...

Starac sie zawsze mozna..bo to znaczy,ze nie siedzimy bezczynnie jak krowy. Staramy sie...doskonalimy..bo chcemy poczuc sie lebsi, wazniejsi, podziwiani, czysty narcyzm

matko, wyscie oboje cos pili ? punkt jest pojeciem doskonalym i niedefiniowalnym, tak jak i prosta, plaszczyzna, doskonala liczba jest 1 .... ale rzeczy doskonale byc nie moga i tyle

Gość johnyy bravo
a co ty robisz ze nie spisz zlotko

Gość johnyy bravo
,,,wiec doskonale nie istnieje wiec po jakiego chu.a mamy to slowo w naszym slowniku jesli ono nic nie znaczy.....????